Een verdiepende reis op het boek middels intensieve coaching, meditatie en yoga op een inspirerende plek bij bos en duinen. Je ervaart hoe weerstand je regelrecht in verbinding kan brengen met het realiseren van jouw verlangen. Vanuit rust, overgave en vertrouwen.

Leer je lijf te gebruiken als richtingaanwijzer.
Je innerlijke weten te onderscheiden van emoties en gevoelens die veroorzaakt worden door mechanische en aangeleerde gedachtenpatronen.

In de driedaagse leer je hoe je meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in jouw persoonlijke én professionele leven kan brengen. En de ingang is via je lijf, óók wanneer dat ongemakkelijk is. Zodat je je kan laten verrassen en het leven via jou tot expressie kan laten komen in plaats van dat je het moedwillig probeert te blijven controleren op een manier zoals het je ooit is aangeleerd.

Je hebt de beschikking over een kostbaar instrument: jouw lichaam. Jouw lichaam vertelt je exact welke kant je op mag gaan, mits je bereid bent om stil te staan en echt te luisteren. Maar al te vaak haalt het hoofd ons weg van die plek en neemt het je mee naar een verleden of juist naar de toekomst. Met de overtuiging dat het daar beter zal zijn. Echter je bent daar nog niet en belangrijker nog: je kán daar nog helemaal niets. Het hoofd wil graag weten, begrijpen en controleren en denkt daarmee beter te weten hoe het leven in elkaar zit dan het leven zelf. En met de intentie is niets mis. Het komt daar vanuit de allerbeste plek. Maar dat betekent niet dat het ook het beste voor je hoeft te zijn.

Datzelfde hoofd heb je nodig om je op die ongemakkelijke plek te houden. Precies daar op dat kruispunt, waar je nog geen idee hebt en waar je mag gaan voelen wat daadwerkelijk bijdraagt aan de relatie tussen jou en jouzelf. Zonder daar persé actie te moeten ondernemen om je weer beter te voelen. Een plek die je nog dichter in contact brengt met wie je ten diepste bent en wat daar tot expressie wil komen.

Je leert je hoofd weer tot een waardevolle bondgenoot te maken van jouw lichaam, zodat je jouw verlangens ook daadwerkelijk kan gaan realiseren op een manier die goed en kloppend is voor jou.

Het leven is een spel. Stop met vechten en leer weer spelen.

digitale detox – bos en duinen – stiltewandeling – yoga – geleide meditaties – intensieve coaching – confronterend – respectvol – buiten je eigen redelijkheid – overgave – zelfrealisatie – zelfactualisatie – (zelf-)vertrouwen – eigenwaarde

Data : Van donderdag 11 juni 1400u t/m zaterdag 12 juni 1700u
Locatie
: Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord
Aantal personen : maximaal 16
Coach : Juriaan Galavazi

Kosten: € 1295,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw)
Inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner.
Vooraf is er een telefonische intake om je intentie helder te krijgen. Na de 3-daagse hou je de mogelijkheid voor telefonische support en begeleiding.
Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven.

Aanmelden en informatie via een email naar info@dokterjuriaan.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer of middels een bericht via www.dokterjuriaan.nl/contact