Elles Nijkamp

Elles Nijkamp

Visagiste

“Hoe druk en georganiseerd we ook allemaal zijn, soms loop je gewoon vast. Dan is het heerlijk als je in heldere taal krijgt uitgelegd hoe je dit zelf kunt draaien naar een opgeruimd hoofd. Dit is de kracht en wijsheid van Juriaan Galavazi. Hij en zijn team maken het verschil.”

Joppe

Joppe

Directeur Olyx.nl

"Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

Dana Doesburg

Dana Doesburg

Marketeer

“Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Pauline Jansema

Pauline Jansema

Jurist

“Het traject heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed het traject in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Simone Weijers

Simone Weijers

Strategisch accountmanager

“Tijdens een sport medische keuring raakten Juriaan en ik in gesprek over ‘vallen en opstaan’ in het leven. De openheid van Juriaan maakte dat ik ook kwetsbaar durfde te zijn. Na dit eerste gesprek kwam ik met een concrete, praktische en urgente vraag voor een vervolg coachingssessie. De verwarring die de strijd tussen hoofd en gevoel jaren heeft gebracht, werd lange tijd ‘gewonnen’ door het hoofd. Dat bleek uiteindelijk een verlies te zijn. Door het loskoppelen en inzichtelijk maken van wat aannames, verwachtingen en (ver)oordelen hebben gebracht, werd het voor mij duidelijk dat ik weer moest gaan leren luisteren naar mijn onderbuikgevoel en mijn hart te vertrouwen. Diep van binnen zit de waarheid. De vraag was wat ervoor nodig was om daar weer op te bouwen. Dat bleek ik zelf te zijn. Ik ben inmiddels goed op weg om mijzelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen”

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Communicatieadviseur

“Tijdens de sessies realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. En als je jezelf 'ja maar' hoort zeggen, moet je jezelf even heel streng aankijken in de spiegel! Verhelderend dus.”