SpreekUUR

 

Boek een 1-op-1 SpreekUUR. Ontvang een complete blauwdruk voor hoofd, lijf én ziel. Inclusief: Medisch Advies, Persoonlijke Doorbraak en Human Design. Na het SpreekUUR heb jij helder waar jouw huidige pijnpunten liggen en welke stappen jij kan ondernemen om deze bij de kern aan te pakken. Het SpreekUUR is de opmaat naar het Transformatietraject. 

 

Je ervaart fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid hebben een steeds grotere impact. Als arts en coach begeleid ik je zodat jij de onderliggende oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

 

Investering: € 220,-
Dit wordt verrekend op het moment dat je het Transformatietraject gaat doen.

Boek online

Je kunt mij altijd even mailen, bellen of een bericht via de website achterlaten voor vragen of het inplannen van een SpreekUUR. Liever gelijk online een SpreekUUR inplannen? Dat kan ook. Het SpreekUUR vindt plaats op de locaties Naarden (ma, di en vrij) en Velsen (woe), of online via Zoom (kies voor ma/di/vrij locatie Naarden of voor woe locatie Velsen). Lukt het niet om digitaal in te plannen? Bel of stuur dan een app-bericht naar 06-23267734 en dan plannen we je afspraak in!

 

 

Laden...
Bij het boeken van een SpreekUUR zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

SpreekUUR: een breekijzer voor je brein, een kompas in je lijf en vrijheid van je ziel

Kennismaken?

Laten we bellen!

Ja, bel mij voor een kennismaking

De weg van verandering

Twee aanvliegroutes

Daar waar je met je kop geen “nee” zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Dan kan het waardevol zijn jezelf de vraag te stellen: “Wat wil mijn lijf me hier eigenlijk vertellen?” Met andere woorden; wat mag ik in mijn leven veranderen zodat het weer goed en kloppend voelt voor mij? Er zijn twee aanvliegroutes noodzakelijk om daadwerkelijk te kúnnen veranderen:

1) Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen, zodat je leert dat je invloed hebt op jouw gedachtes en gevoelens. En dat je ze in kan zetten op een manier dat ze weer vóór in plaats van tégen je gaan werken.

2) Via de weg van contact maken met de gevoelens van angst, pijn en verdriet. En jezelf daar op een constructieve manier te leren begeleiden in plaats van dat je daar uit een reflex weer van weg schiet. Zodat je kan gaan voelen wat er daadwerkelijk gewild wil worden en het vervolgens ook tot expressie kan laten komen.

Sebastiaan van den Berg

Sebastiaan van den Berg

Een dag waarin alles even op tafel mocht liggen wat liever niet gezien of gehoord wordt. De kwetsing krijgt een stem en daardoor de mogelijkheid om te bewegen. De dag heeft me meer inzicht gegeven in wat ik in mezelf verstopt heb en met de begeleiding van Juriaan uit de schaduw mag komen om zo mijzelf niet langer in de weg te zitten.

Danielle van der Geest

Danielle van der Geest

Kwetsbaar kunnen opstellen was voor mij één van de grootste uitdagingen. Op de verdiepingsdag in het prachtige Oohm ben ik daar, samen met Juriaan en een groep mooie mensen vol ingedoken. Een dag waarin je op een open en eerlijke manier kijkt naar de donkere stukjes in jezelf zodat er iets magisch kan gaan plaatsvinden. Juriaan heeft het vermogen om je meest kwetsbare stukjes naar boven te brengen, te laten doorvoelen om je er vervolgens op een andere manier naar te laten kijken. Een aanrader voor iedereen die klaar is om stappen te gaan nemen in zijn/haar leven.

Charlotte Labee

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

"Hoe je gevoel met je kop en je lijf weer geconnect kunnen worden daar hadden we vandaag DE nummer 1 expert van Nederland, Dokter Juriaan, om ons als team daarin te coachen, want oh ja ook wij van Brain Balance rennen onszelf weleens voorbij."

Menno Kole

Menno Kole

Sportredacteur

"Juriaan is een meester in het geven van handvatten om zelf weer aan het roer van je eigen leven te komen staan."

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. "

Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van."

Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi

Arts | Coach | Auteur

"Jouw lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke kant je op mag gaan."

Vivian Reijs

Vivian Reijs

Hormoonexpert/Presentatrice

"Een 3-daagse training om nooit te vergeten. Een mooie reis naar binnen, waarin je jezelf echt mag zien voor wie je bent en je heel verrijkt weer naar buiten gaat. Verrijkt met bijzondere ervaringen, mooie gesprekken, meer vertrouwen en nieuwe vriendschappen. Dankjewel Juriaan!''

Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi

arts | coach | auteur

"Het is van onschatbare waarde om je te omringen met mensen die jou blijven herinneren aan het realiseren van jouw verlangen. Die je inspireren en het beste in jou naar boven halen. Mensen die je voeden in plaats van leegtrekken. “Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat". So choose wisely! Wie geven jou support? Jij bent degene die kan kiezen wie dat zijn".

Sandra Brandt

Sandra Brandt

"Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."

Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van. Onlangs heb ik ook de 3-daagse gevolgd; helemaal intern, afgesloten van de buitenwereld. Het transformatietraject heeft me echt mega veel gebracht!"

Touriya Haoud

Touriya Haoud

Actrice

"Een prachtige sessie. Dankbaar voor de inzichten en helderheid. Iedereen die zoekt naar helderheid of blokkades wil oplossen die jou belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn, raad ik aan een sessie te boeken."

Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi

Arts | Coach | Auteur

"Jouw lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke kant je op mag gaan."

Thijs

Thijs

deelnemer 2019

De compassievolle gids en de meedogenloze heler leidden mij over het dak van Europa, langs vergezichten over Italië, langs haar moederschoot, waar het zaad van beschaving werd geplant dat uitgroeide tot de beklemmende normativiteit die mij zo verstrikt. En verder naar de innerlijke wereld van het meest nabije, mijn binnenste, mijn wezen, mijn vrij zijn, naar mijzelf. Geen mededogen maar liefdevolle en geamuseerde wreedheid was het, van die zacht sprekende gids, toen hij mij rillend van angst en bevend van woede die steile couloir afduwde, maar mij zo wel leerde op mijn eigen benen te staan en te kunnen vertrouwen... Niet boos maar dankbaar, niet bang maar beheerst, weet ik nu, kun je buiten de begane paden van de pistes de berg pas echt ontdekken. Vol twijfel en onzekerheid over risico, gevaar en de prijs die je voor elk geluk betaalt beloof ik mij dit: ga, glijd, geniet, voel, draai, daal en verwonder.

Bastiaan

Bastiaan

deelnemer 2019

Mijn ski expeditie gaat thuis nog ‘even’ verder. Diep van binnen geraakt. Ik neem mijn tijd om goed van binnen te voelen en te ervaren wat er in mij gebeurd, dit lijken oude tranen te zijn ...My uncried tears zoals ik ze altijd noem. De tranen die al veel eerder gehuild mochten worden, die ik wegstopte om te denken dat ik zo kon overleven... In een keurslijf wat ik maar gewoon aannam van anderen. Het leven dat anderen voor mij, uit goed bedoelde intenties uitstippelde en waarvan ik dacht dat dit het goede pad was om af te dalen. Nu weet ik beter... Want als ik besef dat als ik met de gondel tot 2970 m omhoog ga, ik met tourskiën oneindig ver kan stijgen, stijg ik boven mezelf uit. En alleen zo kan ik blijven groeien en mijn volledige potentie en mijn talenten leven... Om vervolgens mijn eigen spoor te trekken in uitgestrekte nieuwe lagen poeder van 50cm of meer...En dan terug te kijken met een mix van vreugde en passie naar het spoor wat ik heb getrokken in de maagdelijk witte sneeuw. Zonder mindfuck, vrij, moeiteloos en volledig in the flow. Ik voel weer dat ik leef!!! Dank jullie allemaal voor deze waanzinnige trip!

Paul van Katwijk

deelnemer 2019

Ik vond de combinatie van paarden en coaching heel sterk. Paardrijden en omgaan met paarden laat direct zien waar je staat. Het paard vraagt om leiderschap en geeft daarmee direct inzicht in je eigen leiderschap challenges en je leiderschapspositie t.o.v. jezelf en je omgeving. Juriaan begeleidt de coachingssessies op liefdevolle, zachte manier zonder direct in te vullen. Deze 3-daagse heeft mij veel inzicht opgeleverd op een hele leuke manier en niet zwaar. Een aanrader!

Sarala

deelneemster 2019

“Net terug van de driedaagse Paardrijden en ik voel me een ander mens! Het zijn waardevolle dagen waarbij je echt sprongen kan maken in het paardrijden als ook enorme sprongen op persoonlijk gebied. Juriaan verstaat de kunst je naar die plek te begeleiden waar transformatie mogelijk is. Een cadeau aan mijzelf waar ik erg van genoten heb!”

Sandra Brandt

Sandra Brandt

"Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."

Bastiaan

Bastiaan

Mijn ski expeditie gaat thuis nog ‘even’ verder. Diep van binnen geraakt. Ik neem mijn tijd om goed van binnen te voelen en te ervaren wat er in mij gebeurd, dit lijken oude tranen te zijn ...My uncried tears zoals ik ze altijd noem. De tranen die al veel eerder gehuild mochten worden, die ik wegstopte om te denken dat ik zo kon overleven... In een keurslijf wat ik maar gewoon aannam van anderen. Het leven dat anderen voor mij, uit goed bedoelde intenties uitstippelde en waarvan ik dacht dat dit het goede pad was om af te dalen. Nu weet ik beter... Want als ik besef dat als ik met de gondel tot 2970 m omhoog ga, ik met tourskiën oneindig ver kan stijgen, stijg ik boven mezelf uit. En alleen zo kan ik blijven groeien en mijn volledige potentie en mijn talenten leven... Om vervolgens mijn eigen spoor te trekken in uitgestrekte nieuwe lagen poeder van 50cm of meer...En dan terug te kijken met een mix van vreugde en passie naar het spoor wat ik heb getrokken in de maagdelijk witte sneeuw. Zonder mindfuck, vrij, moeiteloos en volledig in the flow. Ik voel weer dat ik leef!!! Dank jullie allemaal voor deze waanzinnige trip!

Joppe Hulsenbeck

Joppe Hulsenbeck

Directeur Olyx.nl

"Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

Joppe

Joppe

Directeur Olyx.nl

"Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

Simone Weijers

Simone Weijers

Strategisch accountmanager

“Tijdens een sport medische keuring raakten Juriaan en ik in gesprek over ‘vallen en opstaan’ in het leven. De openheid van Juriaan maakte dat ik ook kwetsbaar durfde te zijn. Na dit eerste gesprek kwam ik met een concrete, praktische en urgente vraag voor een vervolg coachingssessie. De verwarring die de strijd tussen hoofd en gevoel jaren heeft gebracht, werd lange tijd ‘gewonnen’ door het hoofd. Dat bleek uiteindelijk een verlies te zijn. Door het loskoppelen en inzichtelijk maken van wat aannames, verwachtingen en (ver)oordelen hebben gebracht, werd het voor mij duidelijk dat ik weer moest gaan leren luisteren naar mijn onderbuikgevoel en mijn hart te vertrouwen. Diep van binnen zit de waarheid. De vraag was wat ervoor nodig was om daar weer op te bouwen. Dat bleek ik zelf te zijn. Ik ben inmiddels goed op weg om mijzelf weer te vinden en voor mijzelf te kiezen”

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Communicatieadviseur

“Tijdens de sessie realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. Verhelderend dus.”

Dana Doesburg

Dana Doesburg

Marketeer

“Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed het traject in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Pauline Jansema

Pauline Jansema

Jurist

“Het traject heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Communicatieadviseur

“Tijdens de sessies realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. En als je jezelf 'ja maar' hoort zeggen, moet je jezelf even heel streng aankijken in de spiegel! Verhelderend dus.”

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed de training in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Dana Doesburg

Dana Doesburg

Marketeer

“Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

Pauline Jansema

Pauline Jansema

Jurist

“De training heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Touriya Haoud

Touriya Haoud

Actrice

"Een prachtige sessie. Dankbaar voor de inzichten en helderheid. Iedereen die zoekt naar helderheid of blokkades wil oplossen die jou belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn, raad ik aan een sessie te boeken."

Boek direct jouw SpreekUUR

 

Over Juriaan Galavazi (47)

Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

Boek direct jouw SpreekUUR