Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardrijden & Coaching 3-daagse

17 mei/10:00 am - 19 mei/8:00 pm

Coaching & Paardrijden 3-daagse


3-daagse in mei: zondag 17 mei t/m dinsdag 19 mei

Locatie : Soesterduinen, manege Nieuw Eldorado Soest
Aantal personen : max. 8 deelnemers
Coach : Juriaan Galavazi
Instructeur: Irene Snoek en Sander den Hartog

Omschrijving
We verblijven 3 dagen in een cottage midden in de bossen van Soest. De ochtend starten we de dag met verschillende meditatievormen, verdieping en intenties van de dag. Na het ontbijt gaan we naar Manege Nieuw Eldorado, waar we minimaal twee keer per dag onder begeleiding rijden. Tijdens het rijden en daarna krijg je feedback van de instructeurs en van Juriaan en is er tijd voor verdieping. Voor het diner gaan we weer terug naar de cottage. Daar is de mogelijkheid om te sparren op jouw vragen en sluiten we de dag af met inzichten, oefenvormen en meditatie. Tussendoor is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel.

Digitale detox – Paardrijden – Inspirerende omgeving – Stilte – Reflectie – Persoonlijke groei – Groepscoaching en individuele coaching

Investering: €1850,- (inclusief btw voor particulieren, ex. btw voor bedrijven). Training is inclusief 3 dagen intensieve coaching, vervoer van en naar de manege, 2 overnachtingen in luxe, sfeervolle en ruime cottage in de bossen van Soest, vol pension (ontbijt, verse en gezonde lunch en diner), dagelijks 2 rijlessen, gebruik van paarden en materiaal. Exclusief eventuele extra consumpties.

Aanmelden en meer info via https://dokterjuriaan.nl/paard/

 

Gegevens

Begin:
17 mei/10:00 am
Einde:
19 mei/8:00 pm

Locatie

Soesterduinen