Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardrijden & Coaching 3-daagse

11 september/10:00 am - 13 september/8:00 pm

We verblijven 3 dagen in een cottage midden in de bossen van Soest. De ochtend starten we de dag met verschillende meditatievormen, verdieping en intenties van de dag. Na het ontbijt gaan we naar Manege Nieuw Eldorado, waar we minimaal twee keer per dag onder begeleiding rijden. Tijdens het rijden en daarna krijg je feedback van de instructeurs en van Juriaan en is er tijd voor verdieping. Voor het diner gaan we weer terug naar de cottage. Daar is de mogelijkheid om te sparren op jouw vragen en sluiten we de dag af met inzichten, oefenvormen en meditatie. Tussendoor is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel.

Digitale detox – Paardrijden – Inspirerende omgeving – Stilte – Reflectie – Persoonlijke groei – Groepscoaching en individuele coaching

Drie dagen geen telefoon en alle tijd voor jezelf in combinatie met coaching óp het paard. Het paardrijden zelf is een uiterst waardevol middel om je eigen gedrag, patronen en overtuigingen uit te vergroten. Daardoor word je nog meer bewust, kun je er direct mee werken en ervaren wat er gebeurt wanneer je het anders doet. Je wordt begeleid door ervaren instructeurs en door Juriaan Galavazi,  arts en coach.

Paardrijden 2019

  • Data: zondag 26 tm dinsdag 28 mei of woensdag 11 tm vrijdag 13 september
  • Locatie: Soest, soesterduinen
  • 3 dagen coaching en 2 maal per dag rijles
  • Coach : Juriaan Galavazi
  • Rij-instructeurs : Irene Snoek en Sander de Hartog
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Kosten: op aanvraag
  • Prijzen inclusief 3 dagen coaching, vervoer van en naar de manege, 2 overnachtingen, vol pension, dagelijks 2 rijlessen, gebruik van paarden en materiaal. Exclusief eventuele extra consumpties.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan de pagina www.dokterjuriaan.nl/paardrijden Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen via info@dokterjuriaan.nl of whatsapp +31 6 23 26 77 34

Gegevens

Begin:
11 september/10:00 am
Einde:
13 september/8:00 pm

Locatie

Soesterduinen