Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paragliden & Coachingsweek Slovenië / Italië

13 juni - 20 juni

Na twee dagen oefenen sta ik nu op 600m hoogte. M’n hart klopt in m’n keel, dit is spannend. Ik trek het scherm op, loop naar voren en een paar passen later vlieg ik. Dit is dus hoe vrijheid voelt…

Paragliden
Een week waarin vrijheid en overgave centraal staan. Je kán het niet controleren: de weersomstandigheden, de wind. Het hele proces van leren vliegen: er zullen momenten zijn waarin je weerstand zult ervaren. Hoe leer je jezelf daarin te begeleiden? Ook zal je ontdekken waar je wel invloed kan uitoefenen. Duidelijk zijn, daadkracht, richting geven. En daarna weer loslaten. Paragliden leert je belangrijke lessen van het leven; richting bepalen, visualiseren, bijsturen, overgave en vertrouwen. Het is ook mogelijk om alleen tandemvluchten te maken.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling
Naast het paragliden in een prachtige omgeving is er veel tijd voor individuele coaching. In de ochtend en avond is er een groepscoaching. Er zijn geen verplichtingen en geen verwachtingen. Met ook ruimte voor rust, reflectie en eigen indeling van je tijd. Om je volledig op jezelf te kunnen focussen schakelen we de mobiele telefoon uit.

Avontuur – Vrijheid – Reflectie – Rust – Prachtige omgeving – Coaching – Digitale detox

Paragliden 2020

  • Data: 13 t/m 20 juni 2020
  • Locatie: Slovenië / Italië
  • 6 dagen coaching en training zelfstandig Paragliden
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Kosten: op aanvraag
  • Prijzen inclusief zelfstandig leren paragliden, materiaal, transfers naar start- en landingsplek, transfer van en naar vliegveld Venetië, 7 overnachtingen, halfpension en 7 dagen intensieve persoonlijke coaching. Exclusief vlucht en overige consumpties.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan de pagina www.dokterjuriaan.nl/paragliden Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen via info@dokterjuriaan.nl of whatsapp +31 6 23 26 77 34

Gegevens

Begin:
13 juni
Einde:
20 juni

Locatie

Slovenie