Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ski-expeditie: Snowcoaching door Juriaan Galavazi

31 januari/8:00 am - 4 februari/5:00 pm

Ski-expeditie: Life begins at the end of your comfort zone.

Vijf dagen lang avontuurlijk skiën en met de medeskiërs de fysieke en mentale uitdaging aangaan. Anders dan je gewend bent en daardoor krachtig en succesvol. De combinatie van het opdoen van een nieuwe ervaring én het werken aan persoonlijke groei maakt dat processen nog sneller en intenser verlopen.

Snowcoaching:
Tijdens het skiën word je geconfronteerd met diverse omstandigheden die zowel je skivaardigheden als je gedragspatronen zullen uitdagen. Je zal ervaren dat je mentale kracht nodig hebt om fysieke prestaties te leveren. Hoe gedachten, aannames, oordelen en overtuigingen jou kunnen belemmeren om stappen te zetten. Je leert hoe je deze belemmeringen kunt ombuigen in een richting die goed is voor jou.

Otro-elements
vrijdag 31 januari t/m dinsdag 4 februari

Locatie : Alagna Italië
Vereiste ski-ervaring : Rode en zwarte piste, off-piste ervaring van beginner tot gevorderd
Aantal personen : 6 – 10
Coach : Juriaan Galavazi
Organisatie : in nauwe samenwerking met Raymond Landgraaf otro-elements

Omschrijving
We verblijven in één berghut. Vanuit hier kunnen we alle kanten op. Er is mogelijkheid om met vellen het hooggebergte in te lopen en dan off-piste afdalingen te maken. De piste is vlakbij. Voor de beginnende off-piste skiër liggen hier hele mooie kansen. Er is begeleiding van professionele UIAGM berggidsen die je begeleiden in je kennis en kunde op het gebied van off-piste skiën. We kunnen de groepen naar niveau splitsen. In de ochtend en avond is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel. Overdag zullen de vragen, opdrachten en omstandigheden jouw eigen proces verdieping geven.

Digitale detox – Stilte – Slapen in berghut – Reflectie – Geen verwachtingen en geen verplichtingen – begeleiding professionele UIAGM berggidsen – Yoga- Gezonde voeding- Groepscoaching en individuele coaching

Kosten: Op aanvraag.
De expeditie is inclusief vervoer van en naar vliegveld, 4 overnachtingen, half pension, begeleiding door gidsen en coaches. Exclusief vliegticket, benodigde skipassen, huur skimateriaal en overige consumpties

Aanmelden via https://dokterjuriaan.nl/snowcoaching/

Gegevens

Begin:
31 januari/8:00 am
Einde:
4 februari/5:00 pm

Locatie

Italie