Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SKI EXPEDITIE snowcoaching door Juriaan Galavazi

19 maart/9:00 AM - 24 maart/5:00 PM

Ski-expeditie: Life begins at the end of your comfort zone.

Vijf dagen lang avontuurlijk skiën en met de medeskiërs de fysieke en mentale uitdaging aangaan. Anders dan je gewend bent en daardoor krachtig en succesvol. De combinatie van het opdoen van een nieuwe ervaring én het werken aan persoonlijke groei maakt dat processen nog sneller en intenser verlopen.

Snowcoaching:
Tijdens het skiën word je geconfronteerd met diverse omstandigheden die zowel je skivaardigheden als je gedragspatronen zullen uitdagen. Je zal ervaren dat je mentale kracht nodig hebt om fysieke prestaties te leveren. Hoe gedachten, aannames, oordelen en overtuigingen jou kunnen belemmeren om stappen te zetten. Je leert hoe je deze belemmeringen kunt ombuigen in een richting die goed is voor jou.


vrijdag 29 maart t/m woensdag 24 maart

Locatie : Dolomieten, Italië
Vereiste ski-ervaring : Minimaal rode piste
Aantal personen : 6 – 10
Coaches : Remco Boffen en Juriaan Galavazi
Organisatie : in nauwe samenwerking met snow-emotion


Omschrijving

Een “luxe huttentocht”. Dat wil zeggen dat we skiën van locatie naar locatie. Met de skilift gaan we omhoog en de afdalingen kunnen over zowel de piste als off-piste wanneer de groep en de omstandigheden dat toelaten. De groep kunnen we naar niveau splitsen.
We slapen op de berg in redelijk “luxe” hutten met alle voorzieningen. Ook is er de mogelijkheid voor rugzakvervoer. In de ochtend en avond is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel.

Vragen, opdrachten en omstandigheden zullen tijdens het skiën jouw eigen proces verdieping geven.

Luxe huttentocht – Skiën – Tijd en aandacht voor de belangrijkste persoon in jouw leven – Groepscoaching en individuele coaching

Kosten: € 2500,00 (zakelijk excl btw)
De expeditie is inclusief 2 individuele sessies en een telefonische call, samen in te plannen, vervoer van en naar vliegveld (Venetië), 5 overnachtingen, half pension, begeleiding door gidsen en coaches. Exclusief vliegticket Venetië, benodigde skipassen, huur skimateriaal en overige consumpties

Aanmelden en informatie via www.dokterjuriaan.nl/snowcoaching

Gegevens

Begin:
19 maart/9:00 AM
Einde:
24 maart/5:00 PM

Locatie

Italie