Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Transformatie Traject Spanje

6 november/8:00 AM - 13 november/5:00 PM

Inclusief 6-daagse training in Zuid-Spanje

Je bent misschien wel aangekomen op het kruispunt van jouw leven. Je wilt kunnen groeien, ontwikkelen en jouw potentieel volledig tot bloei laten komen. Gezond én vitaal. Echter, vele van ons ervaren al langere tijd fysieke of mentale klachten. De druk van je agenda, werkgever, cliënten of het gezin. Je voelt je vaak moe of opgebrand en dat beperkt je. Je wilt het anders. Je wilt het leven ten volle ervaren. Hoe ga jij verder? 

Traject met een breekijzer voor je brein, een kompas in je lijf en vrijheid van je ziel.

 

Direct

Een directe en doeltreffende aanpak tot structurele verandering

Naar de kern

Je vindt de daadwerkelijke en onderliggende oorzaken van jouw fysieke en mentale klachten

Met expertise

Juriaan is arts, coach en auteur; een optelsom van opleidingen, kennis en ervaringen

 

Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven.  Jij bent het grootste geschenk voor de wereld om jou heen wanneer jij helemaal jij kan zijn!   

Meer vrijheid, vertrouwen en voldoening

In dit traject, inclusief de 6-daagse training in Spanje, begeleid ik je op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vrij van fysieke en mentale pijn, vrij van gedachtepatronen en conditioneringen die jou belemmeren om helemaal jij te kunnen zijn. Deze weg naar verandering gaat via je hoofd én je lijf. Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen én via de weg van contact maken met je lichaam.    

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die je feilloos vertelt welke kant je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren. Door ongemakkelijke gevoelens als spanning, onrust en onzekerheid niet te verdoven of te vermijden, maar juist door er met nieuwsgierigheid naar te gaan kijken. Welke verlangens daar verborgen zitten en hoe je jouw kostbaarheid volledig tot expressie kunt gaan brengen. 

 • Breng je hoofd en lijf weer in verbinding zodat jij keuzes gaat maken die werkelijk goed en kloppend zijn voor jou. 

Compleet traject

 • 1 op 1 call vooraf om de oorzaak en richting direct helder te krijgen
 • 6-daagse training / retreat
 • 2 individuele sessies na terugkomst
 • Continue mogelijkheid voor support en begeleiding
 • Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren

 

Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen die je opdoet die zich opslaan in jouw lijf. In dit traject creëren we dé ideale omstandigheden zodat jij je helemaal kunt richten op jouw proces en ervaringen op zal doen die nodig zijn om te kunnen groeien en jouw verlangens te realiseren. Een aantal dagen van ultieme zelfzorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.   

 

Data individuele sessies : in overleg in te plannen
Data 6-daagse
 : Van zaterdag 6 t/m zaterdag 13 november 2021
Locatie : Malaga, el cortijo de los caballos
Aantal personen : maximaal 16
Coach : Juriaan Galavazi
Investering: € 3.750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw). Inclusief transfer, gezonde, verse vegetarische maaltijden, verblijf. Een compleet coachingstraject met een call vooraf, twee individuele 1 op 1 sessies in het natraject en continue tussentijdse support en begeleiding.

 • Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven. 

 

digitale detox – zon en natuur – stiltewandeling – yoga – geleide meditaties – gezonde voeding – intensieve coaching – persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Aanmelden en informatie via een email naar info@dokterjuriaan.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer of via onderstaand formulier: 

 


  Traject NederlandPaardrijdenskiënTraject Spanje

   

   

  Juriaan Galavazi

  Juriaan is een trendsettende arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

  Juriaan is auteur van de bestseller “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie zoals onder andere ‘5 uur live’ op RTL 4, Management Team, Intermediar, Jan Magazine, Santé Magazine en Happinez Magazine.

  Met zijn eigen theatercollege staat Juriaan op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. DeLaMar Theater Amsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. 

   

   

  Na deze retreat weet ik: 
  • Dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).
  • Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.
  • Hoe mijn lijf mijn richtingaanwijzer kan zijn, die mij steeds weer vertelt welke richting ik op mag gaan.
  • Hoe ik mijn hoofd als een waardevolle bondgenoot in kan zetten voor het realiseren van mijn verlangen.
  • Hoe ik richting kan houden en hoe ik mijn waarde toe kan voegen. Dat geeft mij meer gezondheid, meer plezier en meer voldoening. Zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven. 

  Gegevens

  Begin:
  6 november/8:00 AM
  Einde:
  13 november/5:00 PM