TRAINING: BREEK JE BREIN ONLINE 

“Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen.”

 

De training Breek je brein maakt de weg vrij voor wat daadwerkelijk via jou tot expressie mag komen. Je kop kan je gek maken. De opgebouwde muur aan overtuigingen en oordelen, met als doel je te beschermen, hebben een heus fort om je heen gebouwd. De dikke muren ontnemen je echter je vrijheid. Ze zorgen voor spanning, twijfels, onrust en pijn. Breek je Brein en zet een breekijzer in deze zorgvuldig opgebouwde muren. Zodat er weer licht gaat schijnen op het onstuitbare verlangen dat in jou gerealiseerd wil worden.

Je gaat vorm geven aan de krachtige persoon die jij bent, maar die in het duister niet zichtbaar is. Breek je Brein en bouw aan de toegangspoort naar Vertrouwen, Verbinding, Vrijheid en Voldoening.

Breek je Brein is een uiterst krachtige en efficiënte training waarna vele deelnemers daadwerkelijk in staat zijn geweest om grote en bijzondere stappen te maken. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Wat leer je tijdens de training?

 • de lijn tussen hoofd en lijf herstellen
 • rust en vrijheid creëren
 • in contact komen met zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • jezelf op de eerste plaats zetten
 • omgaan met ongemak en durven wachten
 • keuzes maken, verlangens realiseren
 • van controle naar nieuwsgierigheid
 • daadkrachtig en doelgericht zijn
 • verantwoordelijkheid nemen
 • en weer teruggeven
 • grenzen aangeven
 • van angst naar vertrouwen
 • omgaan met oordelen en meningen
 • leiderschap over gedachten en gevoelens

“Breng Vertrouwen, Verbinding, Voldoening en Vrijheid in jouw leven.
En je zal meer fysieke en mentale gezondheid ervaren.”

 De groep als spiegel De andere deelnemers in de groep fungeren louter als spiegel. Je bent er voor maar één persoon en dat ben JIJ. Juriaan heeft steeds interactie met één van de deelnemers. De anderen luisteren en zijn met hun eigen proces bezig. Zo krijg je veel sneller inzicht in hoe je ideeën en gevoelens jou kunnen belemmeren om stappen te zetten. De groep wordt unaniem, ook als daar eerst weerstand op zat, door deelnemers als grootste winst ervaren.

Aanmelden

 • Data: Woensdag 23 september tm 28 oktober. Meld je nu al aan en ik neem contact met je op.
 • Tijden: 6 avonden in 6 weken van 19.30 uur tot 21.00/21.30 uur.
 • Investering: Breek je Brein Online € 395,00.
 • Aantal deelnemers: maximaal 12 deelnemers
 • Veel persoonlijke interactie
 • Oefeningen voor zelfbegeleiding
 • Mogelijkheid voor tussentijds contact
 • Een volledig trainingstraject van 6 weken

 

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen via info@dokterjuriaan.nl of bellen naar +31 6 23 26 77 34


  Breek je Brein XLBreek je Brein Online 2020

  Over de coach

  Juriaan is (huis)arts en coach. Juriaan neemt je mee in zijn ervaringen als arts, praktijkhouder, coach en bovenal als mens. Als ervaringsdeskundige, weet hij veel over depressie en burn-out en heeft hij jarenlange ervaringen opgedaan met holistische vormen van geneeskunde. Via die weg heeft hij meer rust en vrijheid gecreëerd. Niet alleen in zijn eigen leven, maar ook in zijn rol als dokter. Daarin heeft hij veel betekenis en waarde toe kunnen voegen aan de mensen die hij begeleidt. Dit door buiten de begaande paden te denken, te voelen en vooral actie te dúrven ondernemen.

  De training Breek je Brein benutten voor jouw opleidingsbudget?

  Wanneer jij gaat investeren in jezelf, dan gaat je werkgever daar direct van gaat profiteren. Zeker de moeite waard om aan je werkgever aan te geven dat je graag tijd en energie wilt steken in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Weet dan dat veel werkgevers de mogelijkheid bieden om in jou te investeren. De 1-daagse training Breek je Brein XL kan daarmee een waardevolle invulling zijn van jouw opleidingsbudget.

   

  Sandra Brandt

  Sandra Brandt

  "Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."

  Dana Doesburg

  Dana Doesburg

  Marketeer

  “Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

  Joppe Hulsenbeck

  Joppe Hulsenbeck

  Directeur Olyx.nl

  "Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

  Peter Streefkerk

  Peter Streefkerk

  Inkoopadviseur

  “Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed de training in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

  Pauline Jansema

  Pauline Jansema

  Jurist

  “De training heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

  Bas Bosman

  Bas Bosman

  Student

  "De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

  Liesbeth Chamuleau

  Liesbeth Chamuleau

  Communicatieadviseur

  “Tijdens de sessies realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. En als je jezelf 'ja maar' hoort zeggen, moet je jezelf even heel streng aankijken in de spiegel! Verhelderend dus.”