COACHING EN ACTIVITEITEN

De oplossing ligt buiten jouw redelijkheid. Anders had je haar al lang gevonden.
Life begins at the end of your comfort zone.

 

 

Snowcoaching

Snowcoaching

Vijf dagen lang avontuurlijk skiën, genieten van de bergen en met de medeskiërs de fysieke en mentale uitdaging aangaan. Tijdens deze trip zal je zien dat je mentale kracht nodig hebt om fysieke prestaties te leveren. Je ervaart hoe gedachten, aannames, oordelen, overtuigingen je kunnen belemmeren om stappen te zetten. En je leert hoe je deze belemmeringen kunt ombuigen in een richting die goed is voor jou.

Paragliden

Paragliden

Grenzen verleggen. In overgave gaan met wat er is. Niet met wat je zou willen dat er zou zijn. Je leert zelf vliegen. Ervaren wat echte vrijheid is. Hoe ga je om met angst, onzekerheid en (gebrek aan) zelfvertrouwen? Hoe is het voor je als je niet meer in controle bent? In deze week vol nieuwe ervaringen word je in de gelegenheid gesteld om te gaan met lastige gevoelens en daar jezelf in te begeleiden.

Paardrijden

Paardrijden

Drie dagen tijd voor jezelf in combinatie met coaching óp het paard. Daar waar je in het dagelijks leven de mogelijkheid hebt om jezelf of de ander te misleiden, zal een paard van 600kg je direct confronteren. Het paardrijden zelf is een waardevol middel om je eigen gedrag, patronen en overtuigingen uit te vergroten. Daardoor word je nog meer bewust, kun je er meteen mee werken en ervaren wat er gebeurt wanneer je het anders doet.