COACHING EN ACTIVITEITEN

De oplossing ligt buiten jouw redelijkheid. Anders had je haar al lang gevonden.
Life begins at the end of your comfort zone.

 

Je wilt een verandering. Je wilt iets anders dan er nu is. Verbetering, groei. Misschien wil je het al heel lang.
Of is het een verlangen dat sinds kort wakker is geworden en wil je het snel realiseren.

Groot cadeau
Wat maakt dat we soms al heel lang wensen en verlangens hebben? Vóelen dat we echt iets willen veranderen. En dat het nog (steeds) niet gerealiseerd is?
Ik heb mogen ervaren dat ik de grootste stappen heb gemaakt in omstandigheden die buiten mijn comfortzone lagen. In situaties waar ik nog niet eerder geweest was. Diep van binnen voelde ik dat daar ergens een kans lag. Ik vond het spannend, en tóch besloot ik om de ervaring aan te gaan. Keer op keer werd dit beloond met een groot cadeau, een belangrijk inzicht, soms zelfs doorbraken met een grote wending in mijn leven.

Krachtig en succesvol
Om je de gelegenheid te bieden ook deze ervaringen op te doen zijn er verschillende mogelijkheden om buiten je comfortzone te treden. In binnen- en buitenland. Iedere situatie weer anders, steeds weer uitdagend en buiten jouw redelijkheid. De omstandigheden maken dat het proces nog sneller en intenser zal zijn. En daardoor altijd krachtig en succesvol.

 

Snowcoaching

Snowcoaching

Vijf dagen lang avontuurlijk skiën, genieten van de bergen en met de medeskiërs de fysieke en mentale uitdaging aangaan. Tijdens deze trip zal je zien dat je mentale kracht nodig hebt om fysieke prestaties te leveren. Je ervaart hoe gedachten, aannames, oordelen, overtuigingen je kunnen belemmeren om stappen te zetten. En je leert hoe je deze belemmeringen kunt ombuigen in een richting die goed is voor jou.

Paragliden

Paragliden

Grenzen verleggen. In overgave gaan met wat er is. Niet met wat je zou willen dat er zou zijn. Je leert zelf vliegen. Ervaren wat echte vrijheid is. Hoe ga je om met angst, onzekerheid en (gebrek aan) zelfvertrouwen? Hoe is het voor je als je niet meer in controle bent? In deze week vol nieuwe ervaringen word je in de gelegenheid gesteld om te gaan met lastige gevoelens en daar jezelf in te begeleiden.

Paardrijden

Paardrijden

Drie dagen tijd voor jezelf in combinatie met coaching óp het paard. Daar waar je in het dagelijks leven de mogelijkheid hebt om jezelf of de ander te misleiden, zal een paard van 600kg je direct confronteren. Het paardrijden zelf is een waardevol middel om je eigen gedrag, patronen en overtuigingen uit te vergroten. Daardoor word je nog meer bewust, kun je er meteen mee werken en ervaren wat er gebeurt wanneer je het anders doet.

Feel the fear...and do it anyway

Snowcoaching

Neem contact met Juriaan op