SpreekUUR

Boek een 1-op-1 SpreekUUR. Ontvang een complete blauwdruk voor hoofd, lijf én ziel, inclusief Medisch Advies, Persoonlijke Doorbraak en Human Design.

 

“Je ervaart fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid hebben een steeds grotere impact. Als arts en coach begeleid ik je zodat jij de onderliggende oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.”

Investering: € 220,-

Dokter_Juriaan

 

Kennismaken?

Laten we bellen!

Ja, bel mij voor een kennismaking

 

BOEK ONLINE

Je kunt mij altijd even mailen, bellen of een bericht via de website achterlaten voor vragen of het inplannen van een SpreekUUR. Liever gelijk online een SpreekUUR inplannen? Dat kan ook. Het SpreekUUR vindt plaats op de locaties Naarden (ma, di en vrij) en Velsen (woe), of online via Zoom (kies voor ma/di/vrij locatie Naarden of voor woe locatie Velsen). Lukt het niet om digitaal in te plannen? Bel of stuur dan een app-bericht naar 06-23267734 en dan plannen we je afspraak in!

Laden...

 

De weg van verandering
Daar waar je met je kop geen “nee” zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Dan kan het waardevol zijn jezelf de vraag te stellen: “Wat wil mijn lijf me hier eigenlijk vertellen?” Met andere woorden; wat mag ik in mijn leven veranderen zodat het weer goed en kloppend voelt voor mij? Er zijn twee aanvliegroutes noodzakelijk om daadwerkelijk te kúnnen veranderen:

1) Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen, zodat je leert dat je invloed hebt op jouw gedachtes en gevoelens. En dat je ze in kan zetten op een manier dat ze weer vóór in plaats van tégen je gaan werken.

2) Via de weg van contact maken met de gevoelens van angst, pijn en verdriet. En jezelf daar op een constructieve manier te leren begeleiden in plaats van dat je daar uit een reflex weer van weg schiet. Zodat je kan gaan voelen wat er daadwerkelijk gewild wil worden en het vervolgens ook tot expressie kan laten komen.