SpreekUUR

 

Voor wie is een 1-op-1 SpreekUUR?

Het SpreekUUR is een eerste gesprek waarin we direct aan het werk gaan. Meteen de diepte in en boven water krijgen waar het werkelijk om gaat. Je gaat met concrete inzichten en handvatten naar huis. Het is een voorbereiding of verdieping op het Transformatietraject in Nederland of Spanje.

Bij hoge uitzondering doe ik exclusieve individuele trajecten. Heb je eenmaal een traject gevolgd, dan ben je daarna altijd welkom voor individuele sessies. 

Bij twijfel klik dan hier en dan neem ik contact met je op.

 

 

Je ervaart fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid hebben een steeds grotere impact. Als arts en coach begeleid ik je zodat jij de onderliggende oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. Via die weg breng je waarden als geluk, gezondheid, vreugde,  voldoening en (financiële) vrijheid in jouw leven.

 

Investering: € 295,00

Boek online

Je kunt direct en eenvoudig hieronder een SpreekUUR inplannen.
Het SpreekUUR vindt plaats in Vogelenzang (vlakbij Zandvoort) op di en do op de prachtige en inspirerende locatie bij Oohm , of online via Zoom.
Lukt het niet om digitaal in te plannen of heb je een vraag? Je kunt altijd even mailen, bellen of een bericht via de website achterlaten voor vragen of het inplannen van een SpreekUUR.

 

 

Laden...
Bij het boeken van een SpreekUUR zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De weg van verandering

Twee aanvliegroutes

Daar waar je met je kop geen “nee” zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Dan kan het waardevol zijn jezelf de vraag te stellen: “Wat wil mijn lijf me hier eigenlijk vertellen?” Met andere woorden; wat mag ik in mijn leven veranderen zodat het weer goed en kloppend voelt voor mij? Er zijn twee aanvliegroutes noodzakelijk om daadwerkelijk te kúnnen veranderen:

1) Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen, zodat je leert dat je invloed hebt op jouw gedachtes en gevoelens. En dat je ze in kan zetten op een manier dat ze weer vóór in plaats van tégen je gaan werken.

2) Via de weg van contact maken met de gevoelens van angst, pijn en verdriet. En jezelf daar op een constructieve manier te leren begeleiden in plaats van dat je daar uit een reflex weer van weg schiet. Zodat je kan gaan voelen wat er daadwerkelijk gewild wil worden en het vervolgens ook tot expressie kan laten komen.

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Touriya Haoud

Touriya Haoud

Actrice

"Een prachtige sessie. Dankbaar voor de inzichten en helderheid. Iedereen die zoekt naar helderheid of blokkades wil oplossen die jou belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn, raad ik aan een sessie te boeken."

Boek direct jouw SpreekUUR

 

Over Juriaan Galavazi (49)

Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

Boek direct jouw SpreekUUR