SpreekUUR

Boek een 1-op-1 SpreekUUR. Ontvang een complete blauwdruk voor hoofd, lijf én ziel, inclusief Medisch Advies, Persoonlijke Doorbraak en Human Design.

 

“Je ervaart fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid hebben een steeds grotere impact. Als arts en coach begeleid ik je zodat jij de onderliggende oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.”

Investering: € 220,-

Dokter_Juriaan

 

Kennismaken?

Laten we bellen!

Ja, bel mij voor een kennismaking

 

BOEK ONLINE

Je kunt mij altijd even mailen, bellen of een bericht via de website achterlaten voor vragen of het inplannen van een SpreekUUR. Liever gelijk online een SpreekUUR inplannen? Dat kan ook. Het SpreekUUR vindt plaats op de locaties Naarden (ma, di en vrij) en Velsen (woe), of online via Zoom (kies voor ma/di/vrij locatie Naarden of voor woe locatie Velsen). Lukt het niet om digitaal in te plannen? Bel of stuur dan een app-bericht naar 06-23267734 en dan plannen we je afspraak in!

Laden...
Bij het boeken van een SpreekUUR zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

De weg van verandering
Daar waar je met je kop geen “nee” zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Dan kan het waardevol zijn jezelf de vraag te stellen: “Wat wil mijn lijf me hier eigenlijk vertellen?” Met andere woorden; wat mag ik in mijn leven veranderen zodat het weer goed en kloppend voelt voor mij? Er zijn twee aanvliegroutes noodzakelijk om daadwerkelijk te kúnnen veranderen:

1) Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen, zodat je leert dat je invloed hebt op jouw gedachtes en gevoelens. En dat je ze in kan zetten op een manier dat ze weer vóór in plaats van tégen je gaan werken.

2) Via de weg van contact maken met de gevoelens van angst, pijn en verdriet. En jezelf daar op een constructieve manier te leren begeleiden in plaats van dat je daar uit een reflex weer van weg schiet. Zodat je kan gaan voelen wat er daadwerkelijk gewild wil worden en het vervolgens ook tot expressie kan laten komen.

Elles Nijkamp

Elles Nijkamp

Visagiste

“Hoe druk en georganiseerd we ook allemaal zijn, soms loop je gewoon vast. Dan is het heerlijk als je in heldere taal krijgt uitgelegd hoe je dit zelf kunt draaien naar een opgeruimd hoofd. Dit is de kracht en wijsheid van Juriaan Galavazi. Hij en zijn team maken het verschil.”

Joppe

Joppe

Directeur Olyx.nl

"Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Communicatieadviseur

“Tijdens de sessies realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. En als je jezelf 'ja maar' hoort zeggen, moet je jezelf even heel streng aankijken in de spiegel! Verhelderend dus.”