Hoe blijf je op koers in een druk en jachtig leven, vol met verleidingen en uitdagingen. Hoe houd je contact met wie je ten diepste bent?

Het is van onschatbare waarde om je te omringen met mensen die jou blijven herinneren aan het realiseren van jouw verlangen. Die je inspireren en het beste in jou naar boven halen. Mensen die je voeden in plaats van leegtrekken. Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.”  (Jim Rohn). So choose wiselyWie geven jou support? Jij bent degene die kan kiezen wie dat zijn. 

Play it, don’t fight it

Het creëren van een stimulerend netwerk om jou heen is de reden van het ontstaan van de Dokter Juriaan Gamechangers. Een groep gelijkgestemden die een continue verandering en waarde toe willen voegen. Aan hun eigen leven en aan de wereld om hen heen. De weg van verandering is geen quick-fix, maar een pad van constant bijsturen. Zij weten als geen ander: Life is just a game, play it don’t fight it; speel en stop met vechten. 

 

 

Gamechangers

Exclusief voor de deelnemers van onze retreatsde Dokter Juriaan Gamechangers 

 

  • Optimale Zelfzorg: jaarlijkse terugkomdag ter waarde van € 750,00 
  • Live Zoomsessie iedere 1e dag van de maand om 6.45u  
  • Live Zoomsessie iedere helft van de maand met kleine Mastermindgroep
  • 365 dagen Support per mail, zoom of telefoon 
  • Ieder kwartaal een inspiratie-paper exclusief voor gamechangers 
  • 25% Korting op individuele sessies 
  • 15% Korting op retreats 

 

Hou jezelf wakker en alert
Laat je blijvend inspireren 
Verwonderen en verrassen
Buiten je eigen redelijkheid
Met gelijkgestemden
Zodat je zo dicht mogelijk langs jouw lijntje blijft lopen
Je kostbaarheid tot expressie laat komen
En jouw waarde toe kan voegen aan de wereld om je heen

 

Inspiratie-paper

Inspiratie-paper

Ieder kwartaal ontvang jij de belangrijkste inzichten uit diverse boeken zonder ze daadwerkelijk te lezen. Juriaan inspireert jou. Direct de kern. In weinig tijd.

Support

Support

365 dagen per jaar heb je de mogelijkheid om contact op te nemen.   Voor je fysieke, mentale en spirituele gezondheid.   Altijd iemand die je een oprechte spiegel voorhoudt.   Met je meeloopt en mild en meedogenloos durft te zijn.   Waardoor je kan blijven doen en laten wat goed en kloppend is voor jou.  Wil je intensievere persoonlijke begeleiding, dan krijg je korting per sessie. 

Maandset

Maandset

Iedere eerste dag van de maand een live Zoomsessie.   Met een Breekijzer voor je Brein, een Kompas in je Lijf en Bevrijding van je Ziel.   Je hebt glashelder vanuit welke intentie je die maand wilt komen.   Dat geeft winst op je persoonlijke én je professionele leven.

Optimale Zelfzorg: jaarlijkse terugkomdag 

Optimale Zelfzorg: jaarlijkse terugkomdag 

Dé dag waarin je met gelijkgestemden,  hoofd en lijf volledig in verbinding brengt.   Je laat inspireren, verrassen en verwonderen.   Inzichten op doet die impact hebben op jouw reis.   En daarmee op de waarde die jij toevoegt aan deze wereld.  

 

Investering: voor €79,- per maand hou je jezelf fysiek én mentaal op koers 

Join the gamechangers! Stuur een mailtje naar info@dokterjuriaan.nl, dan nemen we contact met je op.