Juriaan Galavazi is een inspirerende spreker. Met de lezing “Van klacht naar kans” heeft hij het afgelopen jaar zijn vooruitstrevende visie gedeeld voor volle zalen door heel Nederland. Zowel tijdens de vele lezingen die Dokter Juriaan zelf georganiseerd heeft, maar ook als spreker op diverse events (o.a. bij het Better Health Event in de RAI Amsterdam, voor Holistik in het College Hotel Amsterdam en het aankomende Akasha Health Summit in het Conservatorium Hotel Amsterdam). Ook is Juriaan te boeken voor presentaties, lezingen en trainingen bij bedrijven.

 

Juriaan_Galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Spreker_juriaan_galavazi_lezing_van_klacht_naar_kans

Stadschouwburg & Philharmonie Haarlem, 350 aanwezigen

 

Lezing én training: Van klacht naar kans

Wat heeft de klacht mij te vertellen?
Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer
Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing én training leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

1. Je krijgt inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte
2. Je krijgt 100% invloed op je fysieke en mentale gezondheid
3. Je leert jezelf op de eerste plek te zetten
4. Je krijgt handvatten hoe je jezelf in het dagelijks leven kunt begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid.
Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is mogelijkheid om je klacht of vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Fragment uit de lezing:

Recensies

“Inspirerend en verfrissend”

“Iedereen die wil werken aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, stressvermindering en doelen wil behalen, zou ik van harte aanbevelen deze lezing bij te wonen. Waardevolle avond!

“Mooie interacties met het publiek!

“Inspirerende en leerzame avond. Aanrader!”

“Heel mooi en treffend! Mooie bevestigingen en ik vond het zeer waardevol, omdat je je medische kennis zo mooi combineert! ”

“Boeiend en leerzaam. Om over na te denken.”

“Mooie informatie voor mijzelf, maar ook voor het meenemen in begeleiding cliënten.”

“Zeer interessant, leuk om nieuwe inzichten op te doen.”

“Mooiste opmerking: Wil je met mensen zijn waar je niet authentiek kan zijn? Top!”

“Heel veel geleerd, absoluut een eye opener! Bedankt!”


Interesse in Juriaan als spreker?

Heb jij interesse in Juriaan als spreker op jouw event of bij jouw organisatie? Neem dan contact op met Simone via simone@dokterjuriaan.nl