Juriaan Galavazi is een inspirerende spreker. Met het theatercollege “Van klacht naar kans” heeft hij het afgelopen jaar zijn vooruitstrevende visie gedeeld voor volle theaterzalen door heel Nederland. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker op diverse events (o.a. bij het Better Health Event in de RAI Amsterdam, voor Holistik in het College Hotel Amsterdam en de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht). Ook is Juriaan te boeken voor presentaties, lezingen en trainingen bij bedrijven (o.a. Microsoft, Politie, Tergooi Ziekenhuizen).

Juriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkansTrendsettende huisarts

Juriaan Galavazi is een trendsettende arts met nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Bij het overgrote deel van de mensen die aanklopt bij de huisarts of bedrijfsarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen.

 

Juriaan: “Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.”

Jaren geleden heeft Juriaan het roer in zijn huisartspraktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Juriaan leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Van klacht naar kans

Juriaan is auteur van het boek “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie zoals onder andere 5 uur live op RTL 4, Management Team, Intermediar, Jan Magazine, Santé Magazine en Happinez Magazine. Met zijn eigen theatercollege staat Juriaan op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. DeLaMar TheaterAmsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht.

 

Juriaan bij 5 uur live op RTL 4

Trailer theatercollege Van Klacht naar Kans

“Nog niet eerder heb ik een spreker meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Hij brengt rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen.”

Onderwerpen
Visie Gezondheidszorg – Stress – Burn-out – Persoonlijk Leiderschap – Mindfulness – Preventieve gezondheidszorg -Ziekteverzuim – Leefstijl – Werk/Prive Balans – Belangrijkste oorzaken van ziekte – Gezondheid op de werkvloer

 

 

 

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk.”

 

“Juriaan weet zijn publiek met kwetsbaarheid en humor van begin tot eind te boeien. Verwacht met Juriaan veel interactie én confronterende levenslessen die je helpen om je fysiek en mentaal weer echt fit en vitaal te voelen ”

 

 

 

 

 


Interesse in Juriaan als spreker?

Heb jij interesse in Juriaan als spreker op jouw event of bij jouw organisatie? Neem dan contact op met Simone via simone@dokterjuriaan.nl