De route naar jezelf

Er is een weg waarbij je af blijft stemmen op de ander in de hoop op erkenning en goedkeuring. Waarbij je je verantwoordelijk blijft voelen voor de gevoelens en de behoeften van anderen en het nakomen van al je aangenomen verplichtingen.

Onderdrukken en verdoven

Ongemakkelijke gevoelens en pijn blijf je onderdrukken en verdoven door afleiding en keuzes om maar niet te hoeven verliezen, zodat je je pad kunt vervolgen. Het pad dat je uiteindelijk ziek maakt. De andere route gaat via de relatie tussen jou en jezelf. Als jij die relatie voor de volle 100% op poten hebt en in ieder geval trouw blijft aan de belangrijkste persoon in jouw leven (jij!) dan ben je ook in staat om 100% van jouw kostbaarheid tot expressie te brengen.

Jij mag jij zijn

Een route met meer voldoening, meer zelfvertrouwen en verbindingen die je gaan voeden in plaats van leegtrekken. Jij bent het grootste cadeau voor de wereld om jou heen wanneer jij helemaal JIJ mag zijn. Ook jij kan voor deze weg gaan. Ook jij mag helemaal zijn wie jij bent, ook als de ander dat lastig vindt. De wereld wacht op jou. Je hebt alles in je om te mogen zijn wie jij bent: een kostbaar instrument, jouw lijf, dat exact vertelt waar je heen mag gaan.

Mits je bereid bent om het écht aan te kijken en ernaar te luisteren. Dan worden hoofd en lijf weer een waardevolle bondgenoot van elkaar die jou in staat stellen om je verlangens volledig tot expressie te laten komen.

You may also like