Pijn. Fysiek of mentaal. Je wilt het niet voelen en dus ga je er van weg. Nu makkelijker dan ooit met alle mogelijkheden en verleidingen. Werk, fastfood, Netflix. En ondertussen ga je maar door en voel je aan alles dat het niet klopt. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven.

Dokter Juriaan pakt de onderliggende oorzaken van jouw klachten aan. Door onder de motorkap te kijken, in plaats van slechts te focussen op symptoombestrijding. Met een breekijzer voor je brein, een kompas in je lijf en vrijheid van je ziel.

Masterclass Vrij van pijn

In deze Masterclass krijg je inzicht in de oorzaak van wat er niet werkt in jouw leven en waar je iedere dag weer een prijs voor betaalt. Én, je krijgt een handvat om het zodanig te keren dat het weer vóór in plaats van tegen je gaat werken. Aan de hand van de masterclass krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de onderliggende oorzaak van mijn fysieke of mentale klacht?
  • Hoe pak ik mijn leiderschap over gedachten en gevoelens?
  • Hoe maak ik keuzes en realiseer ik mijn verlangen?
  • Hoe ga ik om met oordelen en meningen?
  • Hoe ga ik van angst naar vertrouwen?

Tevens krijg je informatie over het Transformatie Traject; een compleet traject dat je in staat stelt om daadwerkelijk de verandering door te maken waardoor je meer vrijheid, vreugde, gezondheid én voldoening brengt in jouw leven.

 

Exclusieve Masterclass Vrij van Pijn (max 25 deelnemers)

Datum: donderdag 24 september
Tijd: 19.30 uur tot circa 21.30 uur
Locatie: Heart House in Bussum
Investering: € 40,00. Exclusieve Masterclass incl. hapje en drankje

 

Reserveer jouw ticket

Je kunt je via onderstaande ticketmodule aanmelden en eenvoudig en veilig betalen via Ideal, PayPal, Creditcard of Bankcontact (België).  Vragen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl