Dokter_Juriaan_coach_artsLichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

 

Juriaan als spreker

Trendsettende huisarts

Juriaan is een trendsettende arts met nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Jaren geleden heeft Juriaan het roer in zijn huisartspraktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Juriaan leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

 

Juriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkansVan klacht naar Kans

Juriaan is een inspirerende spreker. Met zijn eigen theatercollege “Van Klacht naar kans” deelt Juriaan zijn vooruitstrevende visie in de Nederlandse theaters. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker op diverse events. Ook is Juriaan te boeken voor lezingen en trainingen bij bedrijven.

Juriaan is auteur van de bestseller “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren”. Daarnaast is Juriaan populair als blogschrijver en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie.

 

Juriaan: “Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.”

 

 

Juriaan bij 5 uur live op RTL 4

Trailer theatercollege Van Klacht naar Kans

“Nog niet eerder heb ik een spreker meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Hij brengt rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen.”

 

 

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk.”

 

“Juriaan weet zijn publiek met kwetsbaarheid en humor van begin tot eind te boeien. Verwacht met Juriaan veel interactie én confronterende levenslessen die je helpen om je fysiek en mentaal weer echt fit en vitaal te voelen ”

Onderwerpen
Visie Gezondheidszorg – Stress – Burn-out – Persoonlijk Leiderschap – Mindfulness – Preventieve gezondheidszorg -Ziekteverzuim – Leefstijl – Werk/Prive Balans – Belangrijkste oorzaken van ziekte – Gezondheid op de werkvloer

Interesse in Juriaan als spreker?

Heb jij interesse in Juriaan als spreker op jouw event of bij jouw organisatie? Neem dan contact op met Simone via simone@dokterjuriaan.nl

Simone Galavazi

Simone en Juriaan vormen samen de VOF Dokter Juriaan. Daar waar Juriaan zich volledig richt op de begeleiding en coaching van de cliënten, daar is Simone volledig verantwoordelijk voor het management, het beleid, de strategie en de aansturing van de organisatie. Tevens beheert Simone de communicatiekanalen zoals de website en social media. Ze is verantwoordelijk voor de PR & Communicatie en de organisatie van de lezingen, trainingen en coachingsweken (in binnen- en buitenland).

Simone heeft, na het behalen van haar gymnasium diploma, communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft bij diverse PR-bureaus gewerkt en is jarenlang communicatie-adviseur geweest voor de Dierenbescherming. Sinds 2018 is ze mede-eigenaar bij Dokter Juriaan. Simone en Juriaan zijn getrouwd.

Voor vragen over de website, nieuwsbrief, social media van Dokter Juriaan kun je contact opnemen met Simone via simone@dokterjuriaan.nl. Ook voor boekingen voor lezingen, presentaties of (bedrijfs)trainingen van Dokter Juriaan kun je terecht bij Simone.