Juriaan Galavazi (1973)

Dokter Juriaan_coach_arts

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of maagklachten. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

Coach

Vanuit die missie heb ik me de laatste jaren steeds meer toegelegd om mensen te begeleiden in hun (vaak aangeleerde en geautomatiseerde) gedachten en gevoelens. Op een weg naar meer authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. En daar ook naar te kunnen leven.

In mijn rol als coach stel ik je vragen en laat ik je zien en ervaren hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens werken. Door inzicht te krijgen in deze mechanismen stel ik je in staat om daar op een constructieve manier mee in contact te komen, zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt. Dat geeft meer vrijheid, meer rust, meer vreugde, meer voldoening en meer vitaliteit.


OVERIGE WERKERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting (MKNV) van 2006 tot 2020. Als praktijkhouder stuurde ik een team aan van 3 artsen, 2 praktijkondersteuners, 5 assistentes en 13 zorgverleners vanuit de complementaire sector. MKNV staat voor aandacht, tijd en zorg. In deze praktijk zijn verschillende gezondheidsdisciplines samengebracht om breder naar klachten te kijken.
Gespecialiseerd in ooglidcorrecties en sterilisaties bij mannen en  ik heb deze ruim 10 jaar lang met veel voldoening en zeer positieve beoordelingen uitgevoerd.
Ben je op zoek naar advies bij de weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond voordat ik geneeskunde ging studeren en daarnaast jarenlang op hoog niveau Atletiek en Triathlon gedaan. Ik geef nog steeds sportmedisch advies en je kunt bij me terecht voor begeleiding bij (langdurige) blessures.

Regelmatig verschijnt Juriaan Galavazi in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te lichten.

Simone Galavazi (1982)

Dokter_Juriaan_vrouw

Simone beheert de website en de social media kanalen van Dokter Juriaan. Ze is verantwoordelijk voor de PR & Communicatie en de organisatie van de lezingen, trainingen en coachingsweken (in binnen- en buitenland). Ook kookt ze verse en gezonde maaltijden tijdens de meerdaagse coachingstrajecten van Dokter Juriaan. Daarnaast is ze gecertificeerd yoga en pilates docente.

Simone heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft bij diverse PR-bureaus gewerkt en is jarenlang communicatie-adviseur geweest voor de Dierenbescherming. Sinds 2018 is ze werkzaam bij Dokter Juriaan. Simone en Juriaan zijn getrouwd.

“Ik ben dol op (gezonde) voeding. Nieuwe recepten uitproberen, mij verder verdiepen en kennis vergaren over een gezond voedingspatroon. Daarnaast doe ik veel aan sport; boksen, pilates, yoga, hardlopen en met de hond het bos in.”

Voor vragen over de website, nieuwsbrief, social media van Dokter Juriaan kun je contact opnemen met Simone via simone@dokterjuriaan.nl. Ook voor boekingen voor lezingen, presentaties of (bedrijfs)trainingen van Dokter Juriaan kun je terecht bij Simone.