Juriaan Galavazi (1973)

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Door middel van mijn aanpak van fysieke en mentale klachten en  verschillende coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of maagklachten. Ik zie het als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

Coach
Vanuit die missie heb ik me de laatste jaren steeds meer toegelegd om mensen ook vooral mentaal te begeleiden. Op een weg naar authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. En daar ook naar te kunnen leven. Een burn-out, depressie en ingrijpende gebeurtenissen hebben me gebracht waar ik nu sta. Inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen via reguliere en complementaire (meer spirituele) vormen van zorg. Ik weet wat de kracht is van de verschillende vormen en kan je daarin begeleiden en verwijzen. In mijn rol als coach stel ik je vragen en laat ik je zien en ervaren hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens werken. Door inzicht te krijgen in deze mechanismen stel ik je in staat om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.


OVERIGE WERKERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting (MKNV). Als praktijkhouder stuur ik een team aan van 3 artsen, 2 praktijkondersteuners, 5 assistentes en 13 zorgverleners vanuit de complementaire sector. MKNV staat voor aandacht, tijd en zorg. In deze praktijk zijn verschillende gezondheidsdisciplines samengebracht om breder naar klachten te kijken.
Juriaan is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, sterilisaties bij mannen, schaamlipcorrecties, diagnostiek en behandeling van zwellingen en overige huidchirurgie.
Ben je op zoek naar advies bij de weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Juriaan geeft sportmedisch advies en je kunt bij hem terecht voor een blessure consult of voor aanvullend onderzoek zoals echografie en inspanningstesten.

Regelmatig verschijnt Juriaan Galavazi in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te lichten: