Paardrijden

“Mijn armen zijn gespannen. De teugel snijdt in m’n vingers. Krampachtig probeer ik de witte schimmel onder controle te houden. Hij trekt echter steeds harder en gaat nog sneller lopen. Ik realiseer me dat ik dit nooit ga winnen… Later ervaar ik dat controle pas ontstaat door vooral ook los te durven laten”

Geen telefoon en alle tijd voor jezelf in combinatie met coaching óp het paard. Het paardrijden zelf is een uiterst waardevol middel om je eigen gedrag, patronen en overtuigingen uit te vergroten. Daardoor word je nog meer bewust, kun je er direct mee werken en ervaren wat er gebeurt wanneer je het anders doet. Je wordt begeleid door ervaren instructeurs en door Juriaan Galavazi, arts en coach.

Coaching & Paardrijden 3-daagse

3-daagse in mei: zondag 26 mei t/m dinsdag 28 mei
3-daagse in september: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september

Locatie : Soesterduinen, manege Nieuw Eldorado Soest
Aantal personen : max. 8 deelnemers
Coach : Juriaan Galavazi
Instructeur: Irene Snoek en Sander den Hartog

Omschrijving
We verblijven 3 dagen in een cottage midden in de bossen van Soest. De ochtend starten we de dag met verschillende meditatievormen, verdieping en intenties van de dag. Na het ontbijt gaan we naar Manege Nieuw Eldorado, waar we minimaal twee keer per dag onder begeleiding rijden. Tijdens het rijden en daarna krijg je feedback van de instructeurs en van Juriaan en is er tijd voor verdieping. Voor het diner gaan we weer terug naar de cottage. Daar is de mogelijkheid om te sparren op jouw vragen en sluiten we de dag af met inzichten, oefenvormen en meditatie. Tussendoor is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel.

Digitale detox – Paardrijden – Inspirerende omgeving – Stilte – Reflectie – Persoonlijke groei – Groepscoaching en individuele coaching

Investering: €1450,00 (inclusief btw voor particulieren, ex. btw voor bedrijven). Training is inclusief 3 dagen intensieve coaching, vervoer van en naar de manege, 2 overnachtingen in luxe, sfeervolle en ruime cottage in de bossen van Soest, vol pension (ontbijt, verse en gezonde lunch en diner), dagelijks 2 rijlessen, gebruik van paarden en materiaal. Exclusief eventuele extra consumpties.

Meer informatie? Neem gerust contact met Juriaan op via info@dokterjuriaan.nl of via +31 6 23 26 77 34

Aanmelden

De prachtige cottage waar we verblijven, midden in de bossen van Soest. Sfeervol ingericht; o.a. openhaard en buitenkeuken.