Ski-expeditie maart 2024

5 dagen skiën en werken aan de verbinding met de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ

 

Grindelwald, een skiparadijs nabij de Jungfrau en de Eiger, twee indrukwekkende hooggebergtes in de zwitserse alpen.
Een ideale plek om je terug te trekken, te reflecteren, te leren, groeien en ontwikkelen.

 

Intens, inspirerend en transformerend
Je bent samen in een kleine en exclusieve groep van maximaal 6 personen. Allemaal gelijkgestemden. Je zult elkaar inspireren, motiveren en stimuleren om nog meer de kostbaarheid te ontdekken die jij in essentie bent:

 • Wie ben jij?
 • Wat vind jij waardevol in jouw leven?
 • Hoe kan je jouw talenten en bestemming met elkaar in verbinding brengen?
 • Welke waarden vind je belangrijk en hoe ga je die tot expressie laten komen?
  In je privéleven, in je professionele leven?
 • Hoe ga je om met weerstand en afwijzing?
 • Hoe hou je koers en blijf je trouw aan jezelf als niemand je kan volgen?

 

De combinatie van het opdoen van een nieuwe ervaring én het werken aan persoonlijke groei maakt dat processen nog sneller en intenser verlopen.

 

Digitale detox en verdieping

 • 5 dagen offline.
 • Je start de dag met meditatie en/of yoga.
 • Gevolgd door intensieve begeleiding op die plekken waar jij aan wilt werken.
 • Zowel georganiseerd in en met de groep als individueel.
 • Kleine groep, dus veel ruimte voor jouw persoonlijke proces.
 • Overdag veel skiën uiteraard en krijg je een vraag / thema mee voor die dag.
 • In de avond reflectie en verdieping.
 • We sluiten de avond af met Yin Yoga.


Skiën, leren, groeien en ontwikkelen

Je hoeft niks en mag alles. Je kunt met Juriaan mee het gebied in, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen plan te trekken of zelfs één van de vele indrukwekkende en eindeloze wandelingen te maken. In beide gevallen krijg je iedere dag een thema mee de bergen in, leer je het skiën als metafoor te gebruiken voor jouw leven en zo jezelf nog beter te leren kennen. Je komt tot nieuwe inzichten en ervaringen, je leert en je groeit.

 

 

Juriaan is arts en coach. Hij begeleidt mensen naar een mentaal en fysiek fitter en gezonder leven. Hij is bekend om zijn directe, soms confronterende, maar altijd liefdevolle aanpak. Hierdoor ben je in staat om snel tot de kern door te dringen en de patronen die jou beperken, recht in de ogen aan te kijken én ook te gaan veranderen. Wanneer je bereid bent om dat ten volle aan te gaan, dan zal je transformeren naar een plek waar je jouw kostbaarheid volledig tot expressie kunt laten komen.

 

Informatie / Aanmelding

Ski-expeditie maart 2024

Data:
– zaterdag 2 maart t/m donderdag 7 maart 2024

Locatie : Grindelwald, Zwitserland
Vereiste ski-ervaring : Rode piste
Aantal personen : max 8
Coach : Juriaan Galavazi

Omschrijving
We verblijven in het Central Hotel Wolter in Grindelwald. Vanuit hier kunnen we alle kanten op. Er is mogelijkheid om in het hele gebied rondom de Jungfrau afdalingen te maken. Ook zijn er prachtige wandelingen wanneer skiën niet mogelijk is. In de ochtend en avond is er tijd voor reflectie in groepsverband en individueel. Overdag zullen de vragen, opdrachten en omstandigheden jouw eigen proces verdieping geven.

Digitale detox – Stilte – Reflectie – Geen verwachtingen en geen verplichtingen – Yoga – Meditatie – Groepscoaching en individuele coaching

Kosten: € 3500,00 (incl btw, zakelijk excl btw)
De expeditie is inclusief 5 overnachtingen met ieder een eigen kamer, half pension (ontbijt en diner), coaching en support voor en na de meerdaagse. Exclusief vervoer heenreis, benodigde skipassen, huur skimateriaal en overige consumpties.

Aanmelden /Intake

Ook voor artsen, therapeuten en zzp’ers

Óók voor artsen, therapeuten en zelfstandig ondernemers die een wending willen geven aan hun leven. Voel je dat je je (professionele) leven op een andere manier in wilt richten, maar je weet niet hoe en wil daar graag verandering in aanbrengen? Dan gaat dit je zeker helpen.

Juriaan heeft vanaf het begin af aan zijn werk als arts op een andere manier ingericht dan wat gebruikelijk was. Hij pionierde op het gebied van sportgeneeskunde, leefstijlgeneeskunde, chirurgie en coaching. Het heeft hem veel weerstand opgeleverd, maar ook veel inzichten van wat wel en wat niet werkt en vooral een enorme hoeveelheid aan waardevolle ervaringen.

Hij heeft daarbij steeds als vertrekpunt genomen wat hij wilde, vooral ook wat hij niet meer wilde, en is dat stap voor stap gaan realiseren. Je kunt als arts / therapeut (sowieso voor ieder mens en ondernemer waardevol) nu exclusief gebruik maken van zijn kennis, ervaringen en creatieve ideeën en zo jouw eigen unieke vorm gaan geven aan jouw kostbaarheid als dokter, als therapeut, als ondernemer, als mens. Zowel in je professionele leven als in je privéleven op een manier die goed en kloppend is voor jou.

Juriaan zal je meenemen in de reis die hij heeft afgelegd, ervaringen en inzichten delen. Hij zal je inspireren, handvatten aanreiken hoe je koers kan houden, ook wanneer je veroordeeld wordt en niemand je kan volgen, en je begeleiden op de weg naar het realiseren van jouw specifieke verlangens.

Aanmelden /Intake

 

 

“Mijn ski expeditie gaat thuis nog ‘even’ verder. Diep van binnen geraakt. Ik neem mijn tijd om goed van binnen te voelen en te ervaren wat er in mij gebeurd, dit lijken oude tranen te zijn …My uncried tears zoals ik ze altijd noem. De tranen die al veel eerder gehuild mochten worden, die ik wegstopte om te denken dat ik zo kon overleven… In een keurslijf wat ik maar gewoon aannam van anderen. Het leven dat anderen voor mij, uit goed bedoelde intenties uitstippelde en waarvan ik dacht dat dit het goede pad was om af te dalen. Nu weet ik beter… Zonder mindfuck, vrij, moeiteloos en volledig in the flow. Ik voel weer dat ik leef!!! Dank voor deze waanzinnige trip!”

– Bastiaan, deelnemer 2019 –