Theatercollege Van klacht naar kans

 

 IVM DE CORONAMAATREGELEN WORDT HET THEATERCOLLEGE VERSCHOVEN NAAR 16 september 2021
Omdat het theatercollege in Amsterdam op 10 februari niet door kon gaan, zijn we meteen aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat jullie het theatercollege op een ander moment kunnen bezoeken. En dat is gelukt! Het theatercollege wordt verschoven naar 16 september 2021. Daarnaast zal het college niet plaatsvinden in het De La Mar theater in Amsterdam, maar in de Schouwburg Amstelveen. De nieuwe tickets zijn per mail naar de bezoekers verstuurd. Wij kijken ernaar uit om jullie 16 september te ontmoeten.

Huisarts Juriaan Galavazi houdt donderdagavond 16 september (20.00 uur) een interactief theatercollege in de Schouwburg Amstelveen over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten.

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometerJuriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: 16 september 2021
Waar: de Schouwburg Amstelveen
Start:
20.00 uur tot circa 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Ticket: Via Stadsschouwburg Amstelveen

 

“Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren.”

Reserveer jouw ticket

Dit kan via de Stadsschouwburg Amstelveen: Dr. Juriaan | Schouwburg Amstelveen

Vragen of problemen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl

 

 

Over Juriaan Galavazi (47)

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Tevens is Juriaan auteur van het gelijknamige boek “van klacht naar kans”

 

Trailer Theatercollege

 

Boek: Van Klacht naar Kansboek

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Verkrijgbaar via Bol.com