Theatercollege Van klacht naar kans

IVM DE CORONAMAATREGELEN WORDT HET THEATERCOLLEGE VERSCHOVEN NAAR 10 FEBRUARI. DE BEZOEKERS ZIJN HIEROVER PER MAIL GEÏNFORMEERD. JOUW HUIDIGE TICKET BLIJFT GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM, JE HOEFT HIER NIETS VOOR TE DOEN. JE KUNT JOUW TICKET OMGEZETTEN IN EEN VOUCHER DIE JE FLEXIBEL KUNT INZETTEN VOOR HET THEATERCOLLEGE IN BREDA (13 SEPTEMBER) , ZWOLLE (23 NOVEMBER) OF HET ONLINE COLLEGE OP 23 APRIL (INCl ONLINE CURSUS TWV 35 EURO KADO). MAIL VOOR EEN VOUCHER NAAR simone@dokterjuriaan.nl

Huisarts Juriaan Galavazi houdt woensdagavond 10 februari (19.30 uur) een interactief theatercollege in De La Mar Theater Amsterdam over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten.

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometerJuriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: woensdag 10 februari 2021
Waar: De La Mar Theater Amsterdam
Start:
19.30 uur tot circa 22.00 uur, inloop van 19.00 uur
Ticket: €34,50 (zaal) en €27,50 (balkon) Er is alleen vanuit de zaal mogelijkheid tot het stellen van vragen via de microfoon, niet vanaf het balkon.

 

“Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren.”

Reserveer jouw ticket

Je kunt je via onderstaande ticketmodule aanmelden en eenvoudig en veilig betalen via Ideal, PayPal, Creditcard of Bankcontact (België). Na aanmelding ontvang je jouw toegangsticket per mail (met link naar je factuur) en kom je automatisch op onze gastenlijst wat toegang biedt tot de lezing. Vragen of problemen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl

 

 

 

Over Juriaan Galavazi (46)

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Tevens is Juriaan auteur van het gelijknamige boek “van klacht naar kans”

 

Trailer Theatercollege

 

Boek: Van Klacht naar Kansboek

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Verkrijgbaar via Bol.com