Theatercollege Van klacht naar kans (met gastoptreden zangeres FIA)

 

 VLieve allemaal,

Ruim 1,5 jaar geleden op donderdag 23 april 2020, zouden we een gaaf theatercollege houden in Zwolle samen met de Zweedse zangeres Fia. De voorstelling was al maanden van tevoren uitverkocht met honderden mensen op de wachtlijst. En toen kwam Corona…

Nu ziet de wereld er ineens anders uit. Een intense en voor sommige ook transformerende periode ligt er achter ons, maar ook nu nog staan we voor de nodige uitdagingen. Het nodigt ons uit om te reflecteren en steeds weer opnieuw te kijken naar onze eigen gedachtenpatronen, gevoelens, concepten en overtuigingen.

Zo ook voor Fia. En ook voor mij. Fia heeft besloten niet langer meer op te treden en heeft al haar optredens inmiddels voor onbepaalde tijd afgezegd. En ook wij bewegen in datgene wat oprecht, goed en kloppend voelt voor ons.

Toen jullie je ticket kochten voor het theater in Zwolle, had je niet kunnen bedenken dat je 1,5 jaar later alleen nog met een QR-code naar binnen zou mogen. Daar hadden jullie, en ook wij, wellicht helemaal niet voor gekozen. Wij staan voor individuele keuzevrijheid en hechten er veel waarde aan dat iedereen een voor hem of haar passende keuze kan maken.

Dat heeft ons doen besluiten om het theatercollege, met de nieuwe datum van 27 september, definitief te annuleren. Dat betekent uiteraard dat jij jouw ticketprijs retour kunt ontvangen (34,50 zaal of 27,50 balkon).

In samenwerking met FIA hebben we voor jou echter een bijzonder en waardevol alternatief:

Je kunt je ticket inruilen voor een waardevol pakket t.w.v 115 euro:

1)   TRILOGY DIGITAL ALBUM BUNDLE: ontvang alle drie de albums van Fia als download op jouw telefoon, tablet of PC (mp3 versie): Made of Stars, Legacy of Light, Waterfall of Wisdom (t.w.v € 29.99)

2)   Online workshop van FIA ‘REPLAY // I feel it all’: een cursus die je helpt groeien en excelleren niet ondanks maar dankzij je sensitiviteit, met video en oefeningen (t.w.v €29.99, meer info via https://fiasmusicofficial.com/online-workshops)

3)   Masterclass Rust in je Kop en in je lijf (t.w.v 55 euro). Opname van de exclusieve masterclass  waarin je inzicht krijgt in de oorzaak van wat er niet werkt in jouw leven en waar je iedere dag weer een prijs voor betaalt. Én, je krijgt handvatten om het zodanig te keren dat het weer v& oacute;ór in plaats van tegen je gaat werken. (meer info via https://dokterjuriaan.nl/masterclassrustinjekopenlijf/)

4)   Webinar Gezond Vertrouwen, Onzekerheid als Kans (t.w.v 10 euro). Na deze webinar heb je helder wanneer je je op het pad van angst en controle begeeft en hoe je direct kan bijsturen naar een route van gezond vertrouwen.

 

Optie 1: je ticket restitueren

Mocht je jouw ticketprijs retour willen, mail dan vóór 28 September naar nina@dokterjuriaan,nl met daarin de volledige naam en mailadres waarmee je jouw tickets geboekt hebt (bij voorkeur ook of uw ticket voor 17:30-19:30 of voor 20:30-22:30 is). Dan zetten wij de restitutie voor je in gang; het duur ongeveer 7 a 8 werkdagen voordat het bedrag weer op je rekeningnummer staat.

Optie 2: 4-delig pakket t.w.v. €125
Kies je ervoor het pakket van Fia en Juriaan te ontvangen, dan hoef je niets te doen. De dag na de oorspronkelijke voorstelling, 28 september, ontvang je de inloggegevens voor de masterclass, de webinar, de online workshop en Fia’s albums via de mail.

Ondanks de mogelijke teleurstelling dat het theatercollege van 27 september niet doorgaat in de vorm die we aanvankelijk gehoopt hadden, hopen we dat we met deze opties een passend aanbod en alternatief voor je hebben.

Warme groet,

Juriaan

 

Huisarts Juriaan Galavazi houdt 27 september tweemaal een interactief theatercollege in Schouwburg Odeon Zwolle over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten (17:30 tot 19:30 en van 20:30 tot 22:30).

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometerJuriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: 27 september 2021
Waar: Schouwburg Odeon Zwolle
Start:
het eerste theatercollege is van 17:30 tot 19:30 en het tweede theatercollege van 20:30 tot 22:30
Ticket: €34,50 (zaal) en €27,50 (balkon) Er is alleen vanuit de zaal mogelijkheid tot het stellen van vragen via de microfoon, niet vanaf het balkon.

 

“Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren.”

Reserveer jouw ticket

Je kunt je via onderstaande ticketmodule aanmelden en eenvoudig en veilig betalen via Ideal, PayPal, Creditcard of Bankcontact (België). Na aanmelding ontvang je jouw toegangsticket per mail (met link naar je factuur) en kom je automatisch op onze gastenlijst wat toegang biedt tot de lezing. Vragen of problemen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl

 

 

PS. Werkt bovenstaande ticketmodule niet? Probeert dan deze ticketlink.

Over Juriaan Galavazi (46)

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Tevens is Juriaan auteur van het gelijknamige boek “van klacht naar kans”

 

Trailer Theatercollege

 

Zangeres FIA

Zangeres Fia uit Zweden komt naar Nederland om een gastoptreden te geven tijdens ons theatercollege in Zwolle.

Haar teksten zijn raak, herkenbaar en brengen je direct in verbinding met wie je ten diepste bent. Ze brengt hoofd en lijf op een unieke wijze met elkaar in verbinding. Dankbaar dat ze meerdere nummers bij ons komt spelen en onze boodschap verrijkt met haar muziek.

Bevrijd jezelf van je geautomatiseerde gedachtenpatronen. Je lijf is slimmer dan je hoofd. Jij mag helemaal zijn wie jij bent.

 

Boek: Van Klacht naar Kansboek

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Verkrijgbaar via Bol.com