“Inspirerend, confronterend, met humor, maar ook met kwetsbaarheid, neemt Juriaan je mee naar een verfrissende en vooruitstrevende kijk op fysieke en mentale klachten.”

 

Je leert tijdens dit theatercollege:

  • Wat belangrijke onderliggende oorzaken van klachten zijn
  • Hoe je deze kan gebruiken zodat ze weer vóór je gaan werken in plaats van tegen jou
  • Hoe je goed voor jezelf kan zorgen door milder te zijn
  • Hoe je leert voelen wat goed en kloppend is voor jou, en dat ook communiceren naar je omgeving
  • Hoe je je eigen ruimte kan bewaken

Door de vele interacties met het publiek is het altijd weer verrassend. Niet alleen inspirerend, maar je gaat vooral ook met  praktische handvatten naar huis.

Wil je jezelf een mooi cadeau geven en nu al goed voor jezelf zorgen, reserveer dan meteen jouw ticket.

Deze inspirerende en waardevolle lezing wordt ondersteund door live optredens van The Wanderer. Tevens zal Juriaan aan het eind van het theatercollege kort zijn nieuwe boek “Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering” presenteren.

Je lijf als perfecte thermometerJuriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil.

Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: 18 mei 2022
Waar: Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25, Zwolle
Tijd:
19:30 – 22.00 uur
Ticket: €34,50 (ZAAL UITVERKOCHT), 29,50 (BALKON UITVERKOCHT, geen mogelijkheid tot het stellen van vragen tijdens het theatercollege omdat er geen microfoon op het balkon is)

 

 

Na aanmelding ontvang je de bevestiging per mail ( incl factuur) en kom je automatisch op onze gastenlijst wat toegang biedt tot de lezing. Vragen of problemen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl

"VERBETER JE LEVEN DOOR NAAR JE LIJF TE LUISTEREN"

Bekijk hier de trailer van het theatercollege

 

 

 

 

 

 

Over Juriaan Galavazi (48)

Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

” Juriaan is een inspirerende spreker. Met zijn eigen theatercollege deelt Juriaan zijn vooruitstrevende visie in de Nederlandse theaters. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. Daarnaast is Juriaan is auteur van de bestseller ‘Van klacht naar Kans’ en presenteert hij 18 mei zijn nieuwe boek ‘Jij bent de liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering’.”