Theatercollege Van klacht naar kans (met gastoptreden zangeres FIA)

 

 V Vanwege de coronamaatregelen wordt het theatercollege van verplaatst naar 27 september 2021. Bezoekers zijn hierover per mail geïnformeerd. Tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

 

Huisarts Juriaan Galavazi houdt 27 september tweemaal een interactief theatercollege in Schouwburg Odeon Zwolle over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten (17:30 tot 19:30 en van 20:30 tot 22:30).

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometerJuriaan_galavazi_spreker_lezing_vanklachtnaarkans

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: 27 september 2021
Waar: Schouwburg Odeon Zwolle
Start:
het eerste theatercollege is van 17:30 tot 19:30 en het tweede theatercollege van 20:30 tot 22:30
Ticket: €34,50 (zaal) en €27,50 (balkon) Er is alleen vanuit de zaal mogelijkheid tot het stellen van vragen via de microfoon, niet vanaf het balkon.

 

“Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren.”

Reserveer jouw ticket

Je kunt je via onderstaande ticketmodule aanmelden en eenvoudig en veilig betalen via Ideal, PayPal, Creditcard of Bankcontact (België). Na aanmelding ontvang je jouw toegangsticket per mail (met link naar je factuur) en kom je automatisch op onze gastenlijst wat toegang biedt tot de lezing. Vragen of problemen? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl

 

 

PS. Werkt bovenstaande ticketmodule niet? Probeert dan deze ticketlink.

Over Juriaan Galavazi (46)

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Tevens is Juriaan auteur van het gelijknamige boek “van klacht naar kans”

 

Trailer Theatercollege

 

Zangeres FIA

Zangeres Fia uit Zweden komt naar Nederland om een gastoptreden te geven tijdens ons theatercollege in Zwolle.

Haar teksten zijn raak, herkenbaar en brengen je direct in verbinding met wie je ten diepste bent. Ze brengt hoofd en lijf op een unieke wijze met elkaar in verbinding. Dankbaar dat ze meerdere nummers bij ons komt spelen en onze boodschap verrijkt met haar muziek.

Bevrijd jezelf van je geautomatiseerde gedachtenpatronen. Je lijf is slimmer dan je hoofd. Jij mag helemaal zijn wie jij bent.

 

Boek: Van Klacht naar Kansboek

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Verkrijgbaar via Bol.com