“Confronterend, interactief en met humor. Juriaan stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.”

 

 

Theatercollege: JIJ BENT DE LIEFDE

Oss
Wanneer:
29 maart 2024
Waar: De Lievekamp – Oss
Tijd:
20.15 uur
Ticket: Dokter Juriaan | Jij bent de Liefde | De Lievekamp – Oss

Nieuwegein
Wanneer:
03 april 2024
Waar:
De Kom – Nieuwegein
Tijd:
20.30 uur
Ticket: Dokter Juriaan | Jij bent de liefde | De Kom – Nieuwegein

Ede
Wanneer:
07 april 2024
Waar:
Cultura – Ede
Tijd:
15.00 uur
Ticket: Dokter Juriaan | Jij bent de liefde | Cultura – Ede

Schipluiden
Wanneer:
19 juni 2024
Waar:
Op Hodenpijl
Tijd:
20.00 uur
Ticket: Dokter Juriaan | Jij bent de liefde | Op Hodenpijl – Schipluiden

Leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering

 

 

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf.

Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route.

Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Tijdens de lezing begeleidt Juriaan je door zijn nieuwste bestseller ‘Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering’. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én liefdevol tegelijkertijd.

Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

 

"VERBETER JE LEVEN DOOR NAAR JE LIJF TE LUISTEREN"

Fragmenten uit het theatercollege Van Klacht naar Kans (de lezing "Jij bent de liefde" is de opvolger)

 

 

 

 

 

 

Over Juriaan Galavazi (50)

Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

” Juriaan is een inspirerende spreker. Met zijn eigen theatercollege deelt Juriaan zijn vooruitstrevende visie in de Nederlandse theaters. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. Daarnaast is Juriaan is auteur van de bestsellers ‘Van klacht naar Kans’ en ‘Jij bent de liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering’.”