TRAINING: BREEK JE BREIN IN ÉÉN DAG XL

“Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen.”

De training Breek je brein in één dag XL maakt de weg vrij voor wat daadwerkelijk via jou tot expressie mag komen. Je kop kan je gek maken. De opgebouwde muur aan overtuigingen en oordelen, met als doel je te beschermen, hebben een heus fort om je heen gebouwd. De dikke muren ontnemen je echter je vrijheid. Breek je brein in één dag XL en zet een breekijzer in deze zorgvuldig opgebouwde muren. Zodat er weer licht gaat schijnen op het onstuitbare verlangen dat in jou gerealiseerd wil worden. En leer zien hoe je vorm kan geven aan de krachtige persoon die je bent, maar in het duister niet zichtbaar is.

Breek je brein en bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk. De weg naar wie je daadwerkelijk wilt zijn, die goed is voor jou en via welke je waarde toe mag voegen aan de wereld om jou heen.

Breek je brein in één dag XL is een uiterst krachtige en efficiënte trainingsdag waarna vele deelnemers daadwerkelijk in staat zijn geweest om grote en bijzondere stappen te maken. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Wat leer je tijdens de training?

 • de lijn tussen lijf en hoofd herstellen
 • rust en vrijheid creëren
 • in contact komen met zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • jezelf op de eerste plaats zetten
 • omgaan met ongemak en durven wachten
 • keuzes maken, verlangens realiseren
 • van controle naar nieuwsgierigheid
 • daadkrachtig en doelgericht zijn
 • verantwoordelijkheid nemen
 • en weer teruggeven
 • grenzen aangeven
 • van angst naar vertrouwen
 • omgaan met oordelen en meningen
 • leiderschap over gedachten en gevoelens

Over de Coach

Juriaan is arts en coach. In zijn werk helpt hij mensen om zich fysiek en mentaal weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Datum en locatie

Zaterdag 12 september 2020 van 09.30 uur (9.00 uur aanvang) tot 18.00 uur.
Zaterdag 3 oktober 2020 van 09.30 uur (9.00 uur aanvang) tot 18.00 uur.

Locatie Drakenburg
Doctor Albert Schweitzerweg 1
3744 MG Baarn

Kosten

De investering voor de training Breek je brein in één dag XL is €179,- . Koffie, thee, water en een lekkere gezonde lunch  (o.a. soep en salade, sap en brood) ter waarde van 30 euro is inclusief bij je ticket.

Aanmelden training Breek je Brein in één dag

Je kunt je via onderstaande ticketmodule aanmelden en eenvoudig en veilig betalen via Ideal, PayPal, Creditcard of Bankcontact (België). Na aanmelding ontvang je jouw toegangsticket per mail (met link naar je factuur) en kom je automatisch op onze gastenlijst wat toegang biedt tot de training Breek je Brein in één dag. Ontvang je liever een factuur met bepaalde specificaties? Mail dan naar simone@dokterjuriaan.nl Ook voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen via simone@dokterjuriaan.nl

 

 

De training Breek je Brein benutten voor jouw opleidingsbudget?

Wanneer jij gaat investeren in jezelf, dan gaat je werkgever daar direct van gaat profiteren. Zeker de moeite waard om aan je werkgever aan te geven dat je graag tijd en energie wilt steken in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Weet dan dat veel werkgevers de mogelijkheid bieden om in jou te investeren. De 1-daagse training Breek je Brein XL kan daarmee een waardevolle invulling zijn van jouw opleidingsbudget.

 

Sandra Brandt

Sandra Brandt

"Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."

Dana Doesburg

Dana Doesburg

Marketeer

“Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

Joppe Hulsenbeck

Joppe Hulsenbeck

Directeur Olyx.nl

"Juriaan heeft me enorm geholpen om meer vanuit mijn gevoel keuzes te maken. Dat voelt goed! Ik ben er van overtuigd dat de klik die ik voelde er aan heeft bijgedragen dat we in slechts drie sessies zoveel resultaat hebben geboekt."

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed de training in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Pauline Jansema

Pauline Jansema

Jurist

“De training heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

Bas Bosman

Bas Bosman

Student

"De belangrijkste reden om de coachingsessies met Juriaan te doen, was omdat ik regelmatig met mezelf in de knoop zat waardoor ik niet op topniveau kon presteren op sportgebied. Door de gesprekken heb ik geleerd hoe ik zelfstandig met deze problemen om kan gaan en vooral hoe ik mijn doelen en verlangens kan verwezenlijken. Het was een bijzonder waardevolle ervaring waar ik nog steeds heel veel aan heb."

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Communicatieadviseur

“Tijdens de sessies realiseerde ik me pas echt dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Zo had ik dat eerder nooit bekeken. Ook al kies ik heel vaak voor mezelf, toch laat ook ik me onbewust beperken door verwachtingen die ik mezelf heb opgelegd. En als je jezelf 'ja maar' hoort zeggen, moet je jezelf even heel streng aankijken in de spiegel! Verhelderend dus.”