Direct

Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd van uit een liefdevolle plek. Juist hierdoor doeltreffend en resulterend in een structurele verandering.

Naar de kern

Hij maakt zichtbaar wat je liever niet wilde zien. Je vindt de daadwerkelijke en onderliggende oorzaken van jouw fysieke en/of mentale klachten, zodat jij kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Met expertise

Juriaan is arts, coach, veelgevraagd spreker en auteur. De optelsom van opleidingen, kennis en ervaringen maken dat hij je in staat kan stellen om onder alle omstandigheden trouw te blijven aan jezelf.

Van klacht naar kans

Je wilt het leven ten volle ervaren. Je wilt kunnen groeien en ontwikkelen. Gezond én vitaal.

Echter, vele van ons ervaren al langere tijd fysieke of mentale klachten. De druk van je agenda, werkgever of cliënten of het gezin. Je voelt je vaak moe of opgebrand en dat beperkt je. Je wilt het anders. Je bent misschien wel aangekomen op het kruispunt van jouw leven. Hoe ga jij verder?

”Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven. Jij bent het grootste geschenk voor de wereld om jou heen wanneer jij helemaal jij kan zijn!” 

Meer vrijheid, vertrouwen en voldoening

 

In dit traject begeleid ik je naar hoe je kunt leven vanuit je eigen autoriteit, op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening.

Hoe vind jij je eigen weg en houd je koers in een wereld die verandert? Hoe kan je trouw blijven aan jezelf, jezelf als vertrekpunt nemen en jouw verlangens realiseren?

Deze weg naar verandering gaat via je hoofd én je lijf. Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen én via de weg van contact maken met je lichaam.  

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die je feilloos vertelt welke kant je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren. Door ongemakkelijke gevoelens als spanning, onrust en onzekerheid niet te verdoven of te vermijden, maar juist door er met nieuwsgierigheid naar te gaan kijken. Welke verlangens daar verborgen zitten en hoe je jouw kostbaarheid volledig tot expressie kunt gaan brengen.

 • Breng je hoofd en lijf weer in verbinding zodat jij keuzes gaat maken die werkelijk goed en kloppend zijn voor jou.

 

Info / Aanmelden / Intake

Na dit traject weet ik....

 • Dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).
 • Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.
 • Hoe mijn lijf mijn richtingaanwijzer kan zijn, die mij steeds weer vertelt welke richting ik op mag gaan.
 • Hoe ik mijn hoofd als een waardevolle bondgenoot in kan zetten voor het realiseren van mijn verlangen.
 • Hoe ik om kan gaan met ongemak zonder in allerlei oude patronen te schieten
 • Hoe ik koers kan houden en trouw kan blijven aan mezelf ook als niemand me kan volgen
 • Hoe ik meer gezondheid, meer plezier en meer voldoening in mijn leven kan brengen

Zodat ik een voorbeeld en inspirator kan zijn, waarde toe kan voegen aan mijn eigen leven, aan mijn gezondheid én aan de wereld om mij heen.

Zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven.

Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van. Onlangs heb ik ook de 3-daagse gevolgd; helemaal intern, afgesloten van de buitenwereld. Het transformatietraject heeft me echt mega veel gebracht!"

Compleet traject

 • 1 op 1 sessie: SpreekUUR. 
 • 3-daagse training op een top locatie
 • 2 Zoomsessies  
 • Continue mogelijkheid voor support en begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse
 • Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren

Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen die je opdoet die zich opslaan in jouw lijf. In dit traject creëren we dé ideale omstandigheden zodat jij je helemaal kunt richten op jouw proces en ervaringen op zal doen die nodig zijn om te kunnen groeien en jouw verlangens te realiseren. De driedaagse is een moment van ultieme zelfzorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.   

 

Aanmelden

digitale detox – stiltewandeling – yoga – geleide meditaties – gezonde voeding – intensieve coaching – persoonlijke groei en ontwikkeling

Data individuele sessies: in te plannen in overleg
Data driedaagse:
– do 3 feb t/m zat 5 feb (VOL)
– do 7 apr t/m zat 9 apr (VOL)
– do 26 mei t/m zat 28 mei (VOL)
– do 16 juni t/m zat 18 juni
– do 22 sept t/m zat 24 sept
– wo 12 okt t/m wo 19 okt (Spanje)
– do 27 okt t/m zat 29 okt
– do 17 nov t/m zat 19 nov
Locatie: Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord
Aantal personen: maximaal 16
Coach: Juriaan Galavazi
Investering: € 3.750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw) voor het gehele traject. Inclusief 1 op 1 sessie, twee zoomsessies en continue tussentijdse support en begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse. Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.  Tijdelijk ook inclusief pakket bij vroege aanmelding.
Na het traject: heb je de mogelijkheid om toe te treden tot het jaarprogramma van de “Gamechangers” . Een jaar lang verdieping, wat jou in staat stelt om op koers te blijven, je nog meer te inspireren, verder te ontwikkelen en trouw te blijven aan jezelf.

 

 • Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven.

 

Intake aanvragen

 1. Wil je weten of het traject voor jou geschikt is? Vul onderstaande intake in (het invullen duurt max. 3 minuten)
 2. Bij geschiktheid plannen we een telefonische of een zoomcall in. Daarin kun je al jouw vragen stellen en heb ik er ook nog een paar voor je.
 3. Wanneer er van beide kanten een “ja” is, is de volgende stap het spreekUUR. Een 1-op-1 sessie op locatie (evt via zoom) waarin ik direct met je werk, je helder krijgt waar jouw pijnpunten liggen en welke stappen jij kunt ondernemen om deze bij de kern aan te pakken.
 4. Vanuit daar kan je jouw transformatie vervolgen om te kunnen worden wie je bedoeld bent om te zijn.
 5. Jij beslist.

INTAKE

Over Juriaan Galavazi (47)

Juriaan is een trendsettende arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Juriaan is auteur van de bestseller “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie zoals onder andere ‘5 uur live’ op RTL 4, Management Team, Intermediar, Jan Magazine, Santé Magazine en Happinez Magazine.

Met zijn eigen theatercollege staat Juriaan op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. DeLaMar Theater Amsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. 

 

Al deze mensen maakten de stap en verwezenlijkten daarmee enorme positieve veranderingen in hun leven. Met als resultaat meer vrijheid, gezondheid en voldoening. Je leeft maar één keer en naar mijn idee bent je het aan jezelf verplicht er alles uit te halen wat er in zit.

Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven.

 

Info / Aanmelden / Intake

 

Wat deelnemers zeggen…

Over de 3-daagse

review_dokter_Juriaan

reviewDokterJuriaan

     

Over de groep

reviewcoachingDokterJuriaan

reviewJuriaanGalavazi

reviewDokterJuriaanGalavazi

Over de inzichten