Direct

Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd van uit een liefdevolle plek. Juist hierdoor doeltreffend en resulterend in een structurele verandering.

Naar de kern

Samen onderzoeken we de onderliggende oorzaak van fysieke en/of mentale klachten

Met expertise

Juriaan is arts, coach, veelgevraagd spreker en auteur. De optelsom van opleidingen, kennis en ervaringen maken dat hij je in staat kan stellen om onder alle omstandigheden trouw te blijven aan jezelf.

Van klacht naar kans

Je wilt het leven ten volle ervaren. Je wilt kunnen groeien en ontwikkelen. Gezond én vitaal.

Echter, vele van ons ervaren al langere tijd fysieke of mentale klachten. De druk van je agenda, werkgever of cliënten of het gezin. Je voelt je vaak moe of opgebrand en dat beperkt je. Je wilt het anders. Je bent misschien wel aangekomen op het kruispunt van jouw leven. Hoe ga jij verder?

 

”Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven. Jij bent het grootste geschenk voor de wereld om jou heen wanneer jij helemaal jij kan zijn!” 

Meer vrijheid, vertrouwen en voldoening

 

In dit traject begeleid ik je naar hoe je kunt leven vanuit je eigen autoriteit, op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening.

Hoe vind jij je eigen weg en houd je koers in een wereld die verandert? Hoe kan je trouw blijven aan jezelf, jezelf als vertrekpunt nemen en jouw verlangens realiseren?

Deze weg naar verandering gaat via je hoofd én je lijf. Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen én via de weg van contact maken met je lichaam.  

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die je feilloos vertelt welke kant je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren. Door ongemakkelijke gevoelens als spanning, onrust en onzekerheid niet te verdoven of te vermijden, maar juist door er met nieuwsgierigheid naar te gaan kijken. Welke verlangens daar verborgen zitten en hoe je jouw kostbaarheid volledig tot expressie kunt gaan brengen.

 • Breng je hoofd en lijf weer in verbinding zodat jij keuzes gaat maken die werkelijk goed en kloppend zijn voor jou.

 

Info / Aanmelden / Intake

Na dit traject weet ik....

 • Dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).
 • Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.
 • Hoe mijn lijf mijn richtingaanwijzer kan zijn, die mij steeds weer vertelt welke richting ik op mag gaan.
 • Hoe ik mijn hoofd als een waardevolle bondgenoot in kan zetten voor het realiseren van mijn verlangen.
 • Hoe ik om kan gaan met ongemak zonder in allerlei oude patronen te schieten
 • Hoe ik koers kan houden en trouw kan blijven aan mezelf ook als niemand me kan volgen
 • Hoe ik meer gezondheid, meer plezier en meer voldoening in mijn leven kan brengen

Zodat ik een voorbeeld en inspirator kan zijn, waarde toe kan voegen aan mijn eigen leven, aan mijn gezondheid én aan de wereld om mij heen.

Zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven.

Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van. Onlangs heb ik ook de 3-daagse gevolgd; helemaal intern, afgesloten van de buitenwereld. Het transformatietraject heeft me echt mega veel gebracht!"

Compleet traject

 • 1 op 1 sessie: SpreekUUR. 
 • 3-daagse training op een top locatie
 • 2 Zoomsessies  
 • Continue mogelijkheid voor begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse
 • Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren
 • Nu tijdelijk mét de online cursus ‘Uit de wachtkamer van je eigen leven’ erbij twv € 480,00
 • Voor veel gestelde vragen klik hier

Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen die je opdoet die zich opslaan in jouw lijf. In dit traject creëren we dé ideale omstandigheden zodat jij je helemaal kunt richten op jouw proces en ervaringen op zal doen die nodig zijn om te kunnen groeien en jouw verlangens te realiseren. De driedaagse is een moment van ultieme zelfzorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.   

 

Veel gestelde vragen

Waarom een traject?
Er is een reden waarom ik alleen in trajecten werk. Af en toe een afspraak is fijn voor de korte termijn, maar op de lange termijn ontstaat er geen structurele verandering.
Het is alsof je een huis dat in de basis ergens niet klopt steeds weer even oplapt, schildert, de slechte stukken vernieuwd en dan weer doorgaat. Dat ziet er dan even mooi uit, voelt goed en heb je profijt van, maar op de achtergrond blijft er iets niet kloppen. Veel van de dingen die niet werken in ons leven, komen doordat we onze eigen (aangeleerde) beperkingen niet echt aanpakken.
De trajecten zijn zo opgebouwd dat ze lang genoeg zijn om daadwerkelijk de bocht te maken, en kort genoeg om niet in eindeloze sessies te hoeven vervallen. Het stelt je in staat om die verandering door te maken die nodig is om te gaan doen wat goed en kloppend is voor jou en via die weg jouw kostbaarheid tot expressie te laten komen en je verlangens te gaan realiseren.
Waarom een meerdaagse?
Jezelf gedurende een aantal dagen onderdompelen met volledig focus op jezelf is enorm krachtig. Vele malen krachtiger dan af en toe een kort moment een één op één sessie. We scheppen de ideale omstandigheden zodat jij je volledig kunt richten op de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ. Er is geen ruimte om afgeleid te worden of te “ontsnappen”. Het stelt je in staat om daadwerkelijk de stappen te nemen die nodig zijn om jouw verlangen tot expressie te laten komen.

Waarom een groep?
Veel mensen zien op tegen een groep en hebben liever de voorkeur voor individuele sessies. Begrijpelijk, ik heb zelf ook op die plek gestaan. Maar absoluut een gemiste kans. Alle deelnemers, ook degenen die er tegenop zagen om (weer) in een groep deel te nemen, geven unaniem aan hoe krachtig de groep is tijdens de meerdaagse trainingen. De voorwaarden worden zo neergezet, dat jij de belangrijkste persoon bent en blijft waarop je je kan focussen. De groep werkt vóór jou. Iedereen in die groep voelt zich kwetsbaar. Het zijn allemaal gelijkgestemden met maar één doel voor ogen: de relatie tussen hen en henzelf naar een ander niveau toebrengen. De groep stelt je ook in staat om je af en toe wat terug te trekken en tegelijkertijd als speler deel te blijven nemen wanneer er gewerkt wordt met iemand anders uit de groep. De groep ondersteunt jouw proces. Natuurlijk zijn we allemaal heel verschillend, maar in essentie zijn we ook allemaal precies hetzelfde. Met dezelfde angsten, dezelfde twijfels, pijn, onzekerheid en verdriet. En met dezelfde verlangens: het verlangen om gezien, erkend en gewaardeerd te kunnen worden. Liefde te kunnen geven en liefde te kunnen ontvangen. Juist deze herkenning, bij ieder op een ander vlak in zijn of haar leven, versterkt en bekrachtigt jouw proces. Tot slot: de oplossing ligt nooit binnen jouw redelijkheid. Dan had je de antwoorden echt allang gevonden. Dus zie je op tegen een groep? Dan is dat júist een extra reden om het aan te gaan…
Is dit wel het juiste moment?
Ja. Er is geen “beter” moment. Blijkbaar lees je dit nu en is er iets in jou dat “ja” zegt. En is er ook iets in jou dat twijfelt. Er zullen altijd redenen te bedenken zijn waarom dit niet het juiste moment is. Het zijn (on-)bewuste strategieën om de spanning, de risico’s, de onzekerheid en de confrontatie met jezelf te kunnen vermijden. Als…, dan… Als ik het wat rustiger heb, dan… Als ik wat beter in mijn vel zit, dan… De als-dan-valkuil, de ideale escape. Ja, dit is het moment. Ja, het is spannend. Ja, het gaat je juist met deze vraag heel veel opleveren. Het leven is nú, niet morgen, niet overmorgen, maar Nu.
Waarom gaat dit traject me wel wat opleveren?
“Ik heb al zoveel gedaan. Wat maakt dat dit traject me nu echt iets gaat brengen?”
Wat ik vaak terug hoor is dat mensen nooit hadden gedacht dat ze zoveel konden bereiken in dit traject. Wat het anders maakt is de directheid. Ik zeg ook wel: mild en meedogenloos. Je hebt bij mij geen ons om te ontsnappen. Het is de combinatie van de confrontatie, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Namelijk om de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toe te brengen. Je zal na het traject een verrekijker nodig hebben om te zien waar je vandaan gekomen bent. Het traject is lang genoeg om daadwerkelijk een doorbraak te creëren en je verlangen te realiseren. Kort genoeg om niet in eindeloze trajecten en gesprekken te vervallen. Het heeft de combinatie van de meerdaagse met de kracht van een groep en de diepgang van de individuele sessie en de zoomsessies en de tussentijdse support. Je hoofd en je lijf gaan weer samenwerken. Je krijgt een training voor Brein én Lichaam. Daadwerkelijk een breekijzer voor je brein, een kompas in jouw lijf en vrijheid van jouw ziel. Is de reis dan ten einde en is je hele leven daarna perfect? Nee, natuurlijk niet. Het leven zal je blijven uitdagen. Maar wanneer je de aangeleerde kennis en ervaringen toe blijft passen, dan heb je goud in handen en zal je daar de rest van je leven een ongekend profijt van hebben. Jij hebt hierna ten alle tijden leiderschap over jouw leven, met alles wat daarin op je pad zal komen.
Als ik onverhoopt niet bij de meerdaagse kan zijn, wat dan?
Tot 6 weken voor aanvang van het traject kan je nog kosteloos annuleren of doorschuiven. Aanvang van het traject is de individuele sessie of de eerste dag van de driedaagse, afhankelijk van het eerste contactmoment. We hanteren de voorwaarden die je hier terug kunt lezen, artikel 5.5 en verder. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten voor het traject in het geval je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn door bijvoorbeeld ziekte of overlijden van een dierbare.

Aanmelden

digitale detox – stiltewandeling – yoga – geleide meditaties – gezonde voeding – intensieve coaching – persoonlijke groei en ontwikkeling

Data individuele sessies: in te plannen in overleg
Data driedaagse 2023:
– do 21 t/m za 23 sept (VOL)
– zo 22 t/m za 28 okt (Spanje)
Locatie:
 Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord
2024
– ma 8 tm wo 10 april
– ma 13 tm zo 19 mei (Spanje)
– ma 27 tm zo 2 juni (Spanje)
– wo 3 tm vr 5 juli
Locatie: Hoorneboeg Hilversum
Aantal personen: maximaal 16
Coach: Juriaan Galavazi
Investering: € 3.750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw) voor het gehele traject. Inclusief 1 op 1 sessie, twee zoomsessies en continue tussentijdse support en begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse. Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.

Je krijgt nu ook tijdelijk de online cursus ‘Uit de wachtkamer van je eigen leven’ ter waarde van € 480,00 erbij cadeau!

Na het traject: heb je de mogelijkheid om toe te treden tot het jaarprogramma van de “Gamechangers” . Een jaar lang verdieping, wat jou in staat stelt om op koers te blijven, je nog meer te inspireren, verder te ontwikkelen en trouw te blijven aan jezelf.

 

 • Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven.

 

Intake aanvragen

 1. Wil je weten of het traject voor jou geschikt is? Vul onderstaande intake in (het invullen duurt max. 3 minuten)
 2. Bij geschiktheid plannen we een telefonische of een zoomcall in. Daarin kun je al jouw vragen stellen en heb ik er ook nog een paar voor je.
 3. Wanneer er van beide kanten een “ja” is, is de volgende stap het spreekUUR. Een 1-op-1 sessie op locatie (evt via zoom) waarin ik direct met je werk, je helder krijgt waar jouw pijnpunten liggen en welke stappen jij kunt ondernemen om deze bij de kern aan te pakken.
 4. Vanuit daar kan je jouw transformatie vervolgen om te kunnen worden wie je bedoeld bent om te zijn.
 5. Jij beslist.

INTAKE

Over Juriaan Galavazi

Juriaan is een trendsettende arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Juriaan is auteur van de bestsellers “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en “Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering”, is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie zoals onder andere ‘5 uur live’ op RTL 4, Management Team, Intermediar, Jan Magazine, Santé Magazine en Happinez Magazine.

Met zijn eigen theatercollege staat Juriaan op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. DeLaMar Theater Amsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. 

 

Al deze mensen maakten de stap en verwezenlijkten daarmee enorme positieve veranderingen in hun leven. Met als resultaat meer vrijheid, gezondheid en voldoening. Je leeft maar één keer en naar mijn idee bent je het aan jezelf verplicht er alles uit te halen wat er in zit.

Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven.

 

Info / Aanmelden / Intake

 

Wat deelnemers zeggen…

Over de 3-daagse

review_dokter_Juriaan

reviewDokterJuriaan

     

Over de groep

reviewcoachingDokterJuriaan

reviewJuriaanGalavazi

reviewDokterJuriaanGalavazi

Over de inzichten