Gezond
vertrouwen,
onzekerheid
als kans

Stel je voor: je handelt niet meer vanuit angst en controle
omdat je in staat bent om oprechte keuzes te maken en je doelen
te bereiken vanuit vertrouwen, overgave en een diep verlangen.

Hoe? Leer & ervaar het via deze webinar.

Gezond
vertrouwen,
onzekerheid
als kans

Stel je voor: je handelt niet meer vanuit angst en controle omdat je in staat bent om oprechte keuzes te maken en je doelen te bereiken vanuit vertrouwen, overgave en een diep verlangen.

Hoe? Leer & ervaar het via deze webinar.

Gezond
vertrouwen,
onzekerheid als kans

Stel je voor: je handelt niet meer vanuit angst en controle omdat je in staat bent om oprechte keuzes te maken en je doelen te bereiken vanuit vertrouwen, overgave en een diep verlangen.

Hoe? Leer & ervaar het via deze webinar.

Doel van de webinar

Velen van ons halen vertrouwen uit de prestaties en de successen die we leveren.
Uit dat wat we weten, uit onze relaties en het willen maken van de perfecte keuzes.

Daarmee maken we ons vertrouwen afhankelijk van iets wat buiten ons ligt en verzwaren we iedere stap die we zetten met de plicht om succesvol te moeten zijn. Resultaat? Spanning in je kop en in je lijf. Sommigen worden er letterlijk ziek van.

Na deze webinar heb je helder wanneer je je op het pad van angst en controle begeeft en hoe je direct kan bijsturen naar een route van gezond vertrouwen.

 

De reden waarom
je hier bent

Je bent op een punt aangekomen waarbij je je realiseert dat oude strategieën jou niet meer dienen. Iets in jou beseft dat er iets moet veranderen. Maar hoe dan? Je weet het en toch blijf je vasthouden aan oude patronen. Simpelweg omdat het makkelijker is. Het is bekend en dus een soort van veilig. Het nemen van die andere route is onbekend en potentieel bedreigend. Iets in jou vindt het gewoon te spannend.

Wil je deze patronen doorbreken dan heb je de realiteit aan te kijken. Iets in jou is er klaar voor om dat nu ook echt te gaan doen. Anders was je hier niet.

Dus ben je bereid om dat deel wat je spannend vindt daadwerkelijk aan te gaan, zodat je in staat bent om te bouwen aan je karakter en de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn?

Vertrouwen zal je niet vinden door op jacht te gaan naar vertrouwen, maar door jezelf toe te staan om onzeker te mogen zijn. Als je jezelf daarin kunt begeleiden dan zal je iedere stap kunnen nemen die goed en kloppend is voor jou, los van het eventuele resultaat.

Is het niet helemaal zoals je gewenst had, dan hoef je daar niet meer in een reflex vandaan te schieten. Dan ben je in staat om jezelf daarin te begeleiden en bij te sturen. Zo simpel. (En zo niet eenvoudig…)

Wil jij :

Wat zal het doen met jouw energie? Met je gezondheid? Met je relaties?

Bouw aan je karakter. Bouw aan een gezond zelfvertrouwen,
zelfrespect en zelfwaardering.

Gezond vertrouwen, onzekerheid als kans

ARTS & COACH

Je krijgt inzicht in de onderliggende oorzaken van klachten en ziekte. Je leert oude, aangeleerde programma’s herkennen en hoe je deze kan gebruiken én veranderen

MILD & MEEDOGENLOOS

Je leert om jezelf vanuit mildheid te benaderen en vervolgens ook meedogenloos bij te leren sturen, zodat je kan doen wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou

CONCREET

Je krijgt glashelder wanneer je beweegt
op basis van angst en controle en wat je hebt te doen om te komen op een plek van
gezond vertrouwen

maandag 6 september 20.00

Jij kiest.

Laat je jouw welbevinden afhankelijk zijn van de omstandigheden en van anderen?

Of ga je er voor kiezen om het roer in eigen handen te nemen en zelf je koers te bepalen ongeacht de omstandigheden?

Wil je niet nog langer plaatsnemen in de wachtkamer van je eigen leven, meld je dan hier aan voor deze webinar. En start je reis naar een gezond vertrouwen.

Een pad naar Zelfvertrouwen,
Zelfrespect en Zelfwaardering.

Datum: 6 september 2021 20.00 uur (let op: na de live webinar ontvang je ook nog de opname die je 2 dagen kunt terugkijken!)

Investering: €10,- inclusief btw

Bij vragen mail simone@dokterjuriaan.nl

© Copyright 2021 | Dokter Juriaan | Algemene voorwaardenPrivacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden