Individuele coaching

“Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt waar je heen mag gaan. Mits je bereid bent om écht te luisteren”

Je hebt al langere tijd fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid dringen langzaam ook je werkzame én je privéleven binnen. Als arts en coach begeleid ik je zodat jij de onderliggende en daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. En via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

Eerste gesprek

Eerste gesprek

In een eerste gesprek neem ik ruim een uur de tijd en vlieg ik je vraag vanuit meerdere invalshoeken aan. Ik werk direct met je, waardoor naast nieuwe inzichten ook een nieuwe ervaring opdoet. Op basis daarvan kan je voelen én ervaren of de wijze waarop ik werk aansluit bij jouw vraag en bij jou als persoon. Je gaat hoe dan ook met waardevolle informatie naar huis. Het komt regelmatig voor dat alleen dit spreekUUR al direct nieuwe inzichten geeft waarmee je verder kunt. Investering: € 190,00.

Half jaar traject

Half jaar traject

Na het eerste gesprek doe ik een voorstel voor een vervolgtraject. Het halfjaartraject bestaat uit 6 gesprekken, een trainingsdag en continue tussentijdse begeleiding. Ik begeleid je op de lastige en pijnlijke plekken in jouw leven, zodat je kan gaan onderzoeken wat daar daadwerkelijk gewild wil worden. En hoe je jouw verlangen kan gaan realiseren, zodat je via die weg waarden als rust, gezondheid, vrijheid, verbinding, en voldoening in jouw leven kan brengen. Investering: € 2250,-

 

Je bent het grootste cadeau voor de wereld om jou heen, wanneer jij helemaal jij mag zijn.

 

Afspraak maken?

  • Plan nu zelf eenvoudig jouw afspraak
  • Via mollie kun je veilig met IDEAL betalen voor het eerste gesprek (SpreekUUR)
  • Ik werk op de locaties Naarden (ma, di en vrij) en Velsen (woe en do)
  • Je ontvangt per mail en sms een bevestiging

 

Laden...
 Daar waar je met je kop geen “nee” zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Dan kan het waardevol zijn jezelf de vraag te stellen: “Wat wil mijn lijf me hier eigenlijk vertellen?” Met andere woorden; wat mag ik in mijn leven veranderen zodat het weer goed en kloppend voelt voor mij? Er zijn twee aanvliegroutes noodzakelijk om daadwerkelijk te kúnnen veranderen:

1) Via het zetten van een breekijzer in jouw gedachten en overtuigingen, zodat je leert dat je invloed hebt op jouw gedachtes en gevoelens. En dat je ze in kan zetten op een manier dat ze weer vóór in plaats van tégen je gaan werken
2) Via de weg van contact maken met de gevoelens van angst, pijn en verdriet. En jezelf daar op een constructieve manier te leren begeleiden in plaats van dat je daar uit een reflex weer van weg schiet. Zodat je kan gaan voelen wat er daadwerkelijk gewild wil worden en het vervolgens ook tot expressie kan laten komen.
This is box title
Box content


 Highlighted text