Wat is Breek je Brein in één dag?

 • Een waardevolle en inspirerende trainingsdag die jouw mindset op een positieve manier verandert.
 • Acht uur lang intensieve coaching. Een duidelijke en confronterende aanpak, vanuit een liefdevolle intentie, zodat jij daadwerkelijk tot jouw kern kan komen.
 • Concrete tools, inzichten en handvatten die je direct kunt toepassen in jouw leven.
 • Een dag vol verbinding in een vertrouwde setting in het theater met gelijkgestemden om je heen, ondersteund door live optredens van The Wanderer. Muziek die direct het hart raakt.

De training Breek je brein in één dag maakt de weg vrij voor wat daadwerkelijk via jou tot expressie mag komen. Je kop kan je gek maken. De opgebouwde muur aan overtuigingen en oordelen, met als doel je te beschermen, hebben een heus fort om je heen gebouwd. De dikke muren ontnemen je echter je vrijheid. Breek je brein in één dag en zet een breekijzer in deze zorgvuldig opgebouwde muren. Zodat er weer licht gaat schijnen op het onstuitbare verlangen dat in jou gerealiseerd wil worden. En leer zien hoe je vorm kan geven aan de krachtige persoon die je bent, maar in het duister niet zichtbaar is.

Breek je brein en bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk. De weg naar wie je daadwerkelijk wilt zijn, die goed is voor jou en via welke je waarde toe mag voegen aan de wereld om jou heen.

Breek je brein in één dag is een uiterst krachtige en efficiënte trainingsdag waarna vele deelnemers daadwerkelijk in staat zijn geweest om grote en bijzondere stappen te maken. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

 

Wat leer je tijdens de training?

 

 • de lijn tussen lijf en hoofd herstellen
 • rust en vrijheid creëren
 • in contact komen met zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • jezelf op de eerste plaats zetten
 • omgaan met ongemak en durven wachten
 • keuzes maken, verlangens realiseren
 • van controle naar nieuwsgierigheid
 • verantwoordelijkheid nemen (en weer teruggeven)
 • grenzen aangeven
 • van angst naar vertrouwen
 • leiderschap over gedachten en gevoelens

Live optredens van The Wanderer

The Wanderer gaat over transformatie, menszijn, en het volgen van jouw hart en ziel. Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid.

Zondag 24 april

Datum en locatie

Theater Markant Uden
Adres: 
Markt 32 Uden
Datum:
Zondag 24 april 2022
Tijd: 9.00 uur tot 18.00 uur.
(geen QR nodig)

Investering

De investering voor de training Breek je brein in één dag is €179,- . De lunch is inclusief bij je ticket!

 

Bestel snel jouw ticket via het theater

 

 

Sandra Brandt

Sandra Brandt

"Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."

Veel gestelde vragen

Ik ben al eens naar het theatercollege Van Klacht naar Kans geweest, is de trainingsdag Breek je Brein in één dag dan nog interessant ?
Zeker! In het tweede deel na de pauze van het theatercollege heb je al kort kennisgemaakt met bijv. omgaan met gedachten en gevoelens. De trainingsdag Breek je Brein in één dag gaat veel verder en dieper, is uitgebreider waardoor er veel meer aan bod komt.
Is het interactief?
Ja, er is voldoende gelegenheid om jezelf in te brengen, dan werken we er meteen mee. Niet verplicht, maar vragen uit de zaal zijn meer dan welkom. Je gaat deze dag echt met jezelf aan de slag!
Kan ik ook tickets rechtstreeks bij Dokter Juriaan kopen?
Nee, je kunt alleen via het theater tickets kopen voor deze dag.

 

Bestel direct jouw ticket via het theater