Als je dit leest ben je geïnteresseerd om bij de Mastermind PRO te komen.
Een kleine groep artsen die er voor kiest om oprechte keuzes te maken, te doen wat ze verkondigen en zo een groot voorbeeld en inspirator willen zijn. Mensen hun eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid terug durven te geven en hen daarin te begeleiden naar meer gezondheid, vreugde en voldoening.

 

Meer rust, plezier, vrijheid en voldoening

in zowel je professionele leven als je privéleven

  • Exclusief voor artsen die deelgenomen hebben aan het transformatietraject (invite-only)
  • 8 plekken voor artsen die willen inspireren
  • Tweemaandelijkse Mastermind op locatie (m.u.v. zomervakantie)
  • Tweemaandelijks een Q&A per Zoom die impact maakt
  • 365 dagen Support per mail, zoom of telefoon
  • Ieder kwartaal een inspiratie-paper
  • Exclusieve mogelijkheid voor individuele sessies
  • 15% korting op individuele sessies en retreats
  • Mogelijkheid om te assisteren bij de 3-daagse bij Duin & Kruidberg: groei in je persoonlijke ontwikkeling en coachvaardigheden
Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi

arts | coach | auteur

"Het is van onschatbare waarde om je te omringen met mensen die jou blijven herinneren aan het realiseren van jouw verlangen. Die je inspireren en het beste in jou naar boven halen. Mensen die je voeden in plaats van leegtrekken. “Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat". So choose wisely! Wie geven jou support? Jij bent degene die kan kiezen wie dat zijn".

 

Het creëren van een stimulerend netwerk om jou heen is de reden van het ontstaan van de Mastermind PRO voor Artsen. Een groep gelijkgestemden die allemaal een transformatietraject hebben doorlopen en dus dezelfde taal spreken. Een groep dokters die een continue verandering en waarde toe willen voegen. Aan hun eigen leven en aan de mensen die zij begeleiden. De weg van verandering is geen quick-fix, maar een pad van constant bijsturen. Zij weten als geen ander:

Life is just a game, play it don’t fight it; speel en stop met vechten.

 

Twee maandelijkse live bijeenkomst

Twee maandelijkse live bijeenkomst

Twee maandelijkse live bijeenkomst op een inspirerende locatie. Geen theekransjes, maar een hele middag met verdieping. Aandacht aan jezelf, jouw groei en ontwikkeling én aan de wijze waarop je je werk wilt invullen. Het houdt je op koers en geeft je focus op jouw doel voor de komende 60 dagen. Co-creëren met gelijkgestemden artsen die iets bijzonders neerzetten en daarmee ongekende waarde toevoegen aan de gezondheid van jezelf en van anderen. Be the change you want to see in the world.

Twee maandelijkse Q&A via Zoom

Twee maandelijkse Q&A via Zoom

In de maanden dat we elkaar niet live op locatie treffen, komen we een uur bij elkaar via Zoom (we hebben dus iedere maand een contactmoment, afgewisseld op locatie en zoom). Tot een dag tevoren heb je de mogelijkheid om jouw vraag in te dienen. We werken er direct mee in de sessie. In veel opzichten zijn we verschillend en in heel veel opzichten exact hetzelfde: we leren van, door en met elkaar. Deze opzet wordt door deelnemers unaniem als zeer leerzaam en inspirerend ervaren. Kort, krachtig, effectief en altijd met impact.

Inspiratiepaper

Inspiratiepaper

Ieder kwartaal ontvang jij de belangrijkste inzichten uit boeken zonder ze persé te moeten lezen. Juriaan maakt een keuze uit de meest waardevolle boeken en inspireert jou ieder kwartaal met een uitgebreide samenvatting en verdieping uit een must-read. Je krijgt zo direct toegang tot de kern, in weinig tijd zodat ook jij nieuwe inzichten op kunt doen en steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

365 dagen Support

365 dagen Support

Het hele jaar heb je de mogelijkheid om contact op te nemen.  Voor je eigen fysieke, mentale en spirituele gezondheid.  Altijd iemand die je een oprechte spiegel voorhoudt.  Met je meeloopt en mild en meedogenloos durft te zijn. Waardoor je kan blijven doen en laten wat goed en kloppend is voor jou.  Wil je intensievere persoonlijke begeleiding, dan krijg je korting per sessie.

Investering: voor € 2500,- per jaar (2 maanden gratis) of  € 250,00 per maand hou je jezelf fysiek én mentaal op koers 

Aanmelden