Direct

Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd van uit een liefdevolle plek. Juist hierdoor doeltreffend en resulterend in een structurele verandering.

Naar de kern

Samen onderzoeken we de onderliggende oorzaak van fysieke en/of mentale klachten

Met expertise

Juriaan is arts, coach, veelgevraagd spreker en auteur. De optelsom van opleidingen, kennis en ervaringen maken dat hij je in staat kan stellen om onder alle omstandigheden trouw te blijven aan jezelf.

Van klacht naar kans

Je bent arts en je levert de best mogelijke zorg aan je patiënten, met al je kennis en kunde, je tijd, je energie en aandacht. De prijs die je betaalt is dat je regelmatig over je eigen grenzen heengaat, jezelf voorbij rent en niet de zorg kunt leveren zoals je die het liefste zou willen. Het resultaat is dat het je uitput, dat het effect heeft op hoe je je voelt, op je relaties en je gezondheid.

Ook ik ervaarde een continue spagaat tussen de beschikbare tijd en de werkdruk door veeleisende patiënten, lange dagen, administratieve rompslomp en het geleur om je patiënt op de juiste zorgplek te krijgen. Je voelt je immers verantwoordelijk en je wil niets liever dan het zo goed mogelijk doen. En dus ren je maar door, wring je je in allerlei bochten om voor de ander te zorgen en een goede dokter te kunnen zijn. Heel geleidelijk aan word je een slaaf van je eigen praktijk.

Maar het kan absoluut anders. Er is een andere manier waarop je jouw kennis, kunde en kostbaarheid over kan dragen. Zelfs als dit systeem niet verandert.

Meer vrijheid, vertrouwen en voldoening

 

Je kunt je blijven aanpassen aan het systeem in de hoop dat het ooit, een keer beter gaat worden. Dan neem je plaats in de wachtkamer van je eigen leven. Of je gaat je richten op de relatie tussen jou en jezelf, zodat je van daaruit 100% kunt zijn wie jij bent. En zo ook 100% van jouw waarde kunt toevoegen aan jouw patiënten en de wereld om jou heen.

Dit coachingstraject helpt jou om je vrij te maken van al de aangeleerde en klakkeloos voor waar aangenomen gedachtenpatronen en conditioneringen, die jou belemmeren om helemaal jij te kunnen zijn. Zodat je daadwerkelijk kunt gaan doen wat goed en kloppend is voor jou en je jouw waardevolle bijdrage kunt gaan leveren aan de mensen die je begeleidt. Je voegt daarmee waarde toe een je eigen leven én aan het leven van anderen.

Als dokter ben je niet gevrijwaard van ziekte. We weten allemaal wat stress met je kan doen. Ga jij wachten totdat jouw lijf je tot stilstand dwingt of kies je er nu zelf voor om stil te staan en in contact te komen met wáár je eigenlijk staat en wie je nu in feite bent? Of blijf je doorrennen om je blinde ambities en overtuigingen na te jagen…? De realiteit haalt je altijd in.


Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van. Onlangs heb ik ook de 3-daagse gevolgd; helemaal intern, afgesloten van de buitenwereld. Het transformatietraject heeft me echt mega veel gebracht!"

Blijf je geven wat anderen van jou willen, dan zal je jezelf verliezen.
Ga je kiezen voor de verbinding met jezelf, dan zul je mensen aantrekken die jou voeden in plaats van leegtrekken.

 

Als je al je patiënten tevreden wilt blijven houden, dan raak je steeds verder verwijdert van wie jij bent. Zorg ervoor dat je aan het eind van de rit in ieder geval trouw bent gebleven aan één persoon in jouw leven: Jij.

 

Blijf je vasthouden aan je verantwoordelijkheden en verplichtingen als arts, in de hoop een goede dokter te zijn en daarmee iedereen te blijven “helpen”? En zullen de patiënten steeds vaker een beroep op je doen… Of ga je je verantwoordelijkheid voor je eigen leven terugpakken en via die weg het goede voorbeeld geven aan de mensen die je begeleidt?

 

Blijf je je klachten terzijde schuiven en kiezen voor een illusie van veiligheid, om je pad te vervolgen dat je ziek maakt?

Of ben je bereid om de realiteit van onzekerheid aan te gaan en te gaan doen wat goed en kloppend is voor jou?

 

Blijf je een marionet van het systeem, een slaaf van je eigen praktijk? Of ga je zelf de touwtjes weer in handen nemen en de zorg leveren op een manier die bijdraagt aan de relatie tussen jou en jezelf?

 

Een goede dokter “helpt” zijn patiënten niet langer, is geen oplosser van alle problemen, maar kiest ervoor om hen te begeleiden in hun weg naar zelfstandigheid in hun leven en in hun gezondheid.

 

Loyaliteit naar je patiënten is giftig voor jou én je patiënt. Kies voor integriteit, oprechtheid: doe wat je verkondigt en je zal een voorbeeld en een inspirator zijn.

 

Blijf rennen op jacht naar erkenning en waardering door de buitenwereld, en je zal uitgeput aan de finish komen of geblesseerd uitvallen (als je niet al eerder dood neervalt)

Heb de moed om stil te staan en in contact te komen met de kostbaarheid die jij bent, zodat je meer vreugde, gezondheid en voldoening toevoegt aan jouw leven (én aan dat van anderen).

Waar je je op richt bepaalt wat je ziet. Je hebt twee eigenschappen nodig om te kunnen veranderen: nieuwsgierigheid en flexibiliteit. Jij bezit beide eigenschappen (anders was je hier nu niet).
Het is aan jou om anders te leren kijken. Welke gedachte, welke actie, draagt uiteindelijk bij aan de relatie tussen jou en jezelf? Je hebt altijd een keuze en jij bent degene die kiest. Jij kiest waar je je focus op wilt richten.

Aanmelden

digitale detox  – stiltewandeling – yoga – geleide meditaties – gezonde voeding – intensieve coaching – persoonlijke groei en ontwikkeling

<strong>Data individuele sessies:</strong> in te plannen in overleg
<strong>Data driedaagse:</strong> donderdag 23 sept t/m zat 25 sept, do 18 nov t/m zat 20 nov
<strong>Locatie:</strong> Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord
<strong>Aantal personen: </strong>maximaal 16
<strong>Coach: </strong>Juriaan Galavazi
<strong>Investering:</strong> € 3.000,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw) Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Inclusief 1 op 1 sessie vooraf, twee zoomsessies in het natraject en continue tussentijdse support en begeleiding.
<strong>Na het traject:</strong> heb je de mogelijkheid om toe te treden tot de <a href=”https://dokterjuriaan.nl/gamechangers/”>”Gamechangers”</a>, wat mogelijkheid geeft tot meer 1 op 1 sessies, jou in staat stelt om je nog meer te inspireren, verder te ontwikkelen en op koers te blijven.

&nbsp;
<ul class=”bullet_arrow imglist”>
<li><strong>Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven.</strong></li>
</ul>
&nbsp;
<h2 id=”formulier”>Intake</h2>
<ol>
<li>Wil je weten of het traject voor jou geschikt is? Vul onderstaande intake in (max. 3  min)</li>
<li>Bij geschiktheid plannen we een telefonische of een zoomcall in. Daarin kun je al jouw vragen stellen en heb ik er ook nog een paar voor je.</li>
<li>Wanneer er van beide kanten een “ja” is, is de volgende stap het spreekUUR. Een 1-op-1 sessie op locatie (evt via zoom) waarin ik direct met je werk, je helder krijgt waar jouw pijnpunten liggen en welke stappen jij kunt ondernemen om deze bij de kern aan te pakken.</li>
<li>Vanuit daar kan je jouw transformatie vervolgen om te kunnen worden wie je bedoeld bent om te zijn.</li>
<li>Jij beslist.</li>
</ol>
&nbsp;

<a class=”button” href=”https://vpsokm8xy7a.typeform.com/to/ePItuAuj” target=”_blank” rel=”noopener”>INTAKE</a>
<h2>Direct aanmelden?</h2>
<a class=”button” href=”https://dokterjuriaan.nl/aanmeldformulier/”>AANMELDEN</a>

Over Juriaan Galavazi (47)

<img class=”img-frame alignright” src=”https://dokterjuriaan.nl/wp-content/uploads/2020/02/0007_FldB_20200119_162747_DSC8168kl.jpg” width=”303″ height=”239″ />

Juriaan <span data-contrast=”auto”>is </span><span data-contrast=”auto”>een trendsettende arts </span><span data-contrast=”auto”>en coach</span><span data-contrast=”auto”> met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.</span>

<span data-contrast=”none”>Ju</span><span data-contrast=”none”>riaan</span><span data-contrast=”none”> is auteur van </span><span data-contrast=”none”>de bestseller</span><span data-contrast=”none”> “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews </span><span data-contrast=”none”>in kranten, magazines en televisie zoals onder andere ‘5 uur live’ op RTL 4, Management Team, </span><span data-contrast=”none”>Intermediar</span><span data-contrast=”none”>, Jan Magazine, Santé Magazine en </span><span data-contrast=”none”>Happinez</span><span data-contrast=”none”> Magazine. </span>

<span data-contrast=”none”>Met zijn eigen theatercollege staat </span><span data-contrast=”none”>Juriaan</span><span data-contrast=”none”> op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. </span><span data-contrast=”none”>DeLaMar</span><span data-contrast=”none”> Theater Amsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht.</span><span data-ccp-props=”{“> </span>

Na dit traject weet ik....

  • Hoe je jezelf vrijmaakt van de druk in je werk als arts
  • De relatie tussen jou en de patiënt gaat altijd via jou en jezelf. Dat is waarom je jezelf op de allereerste plek hebt te zetten.
  • Waarom loyaliteit giftig is en integriteit zo waardevol.
  • Hoe jij voor jezelf kunt zorgen, ook als de ander dat lastig vindt.
  • Hoe je in 10 minuten je patiënt met een waardevolle vraag naar huis toe kunt laten gaan en een structurele verandering in zijn leven kunt bewerkstelligen.
  • Hoe je in 10 minuten het leven van je patiënt radicaal op een positieve manier kunt veranderen (ook als die dat nog niet zo ziet).
  • Het medicijn tegen burn-out in jouw praktijk
  • Waarom jij altijd op jacht bent naar balans en je het op die (aangeleerde) manier nooit gaat krijgen (en hierna wel).
  • Waarom de strategie die iedereen al jaren toepast niet werkt (en wat dan wel)