HUMAN DESIGN

Human design, jouw gebruiksaanwijzing. Het vertelt je hoe je jouw leven op de beste manier kan leven. Zodat je het beste eruit kan halen wat goed is en goed voelt voor jou. Het geeft je handvatten waarom je bent wie je bent. Maakt duidelijk waarom je doet wat je doet. Het vertelt je waar je “ja” tegen mag zeggen en ook waar je beter “nee” tegen zou mogen zeggen.

Tegelijkertijd laat Human Design je helemaal vrij. Je bent niet verplicht om het zo te doen. Het daagt je uit en vraagt of je nieuwsgierig genoeg bent om volgens je design te gaan leven en te kijken wat er dan in jouw leven gaat veranderen. Daar waar je je nu anders gedraagt dan volgens je design goed zou zijn voor jou, kijk eens wat er gebeurt wanneer je volgens je design zou gaan leven. Denk aan het nemen van beslissingen, het verdelen van je energie, het omgaan met je eigen emoties en die van anderen. Human design kan je helpen het beste uit jezelf te halen.
Je kunt het vergelijken met de bestuurder van een auto. Waarbij bestuurder en auto volledig op elkaar zijn afgestemd. Jij bent de bestuurder en je design is de auto, je lichaam, waarin je mag rijden. Wanneer je weet hoe je design in elkaar zit, kan je het maximale resultaat uit jouw auto, en daarmee uit jouw leven halen.

Geboortedatum, tijd en plaats
Human design gaat ervan uit dat alles om ons heen uit energie bestaat. We beïnvloeden elkaar door middel van energie. Mensen, dieren… maar ook de stand van de zon, de maan en de andere planeten. Denk maar aan momenten dat je met andere mensen samen bent, aan de seizoenen, eb en vloed, dag en nacht… Op het moment van je geboorte word je beïnvloed door deze energie. Daarmee gaat Human Design uit van je geboortedatum, tijd en plaats. Er kan nauwkeurig gekeken worden of een verschuiving in tijd invloed heeft op je design.

  • Door inzicht te krijgen in jouw design krijg je handvatten hoe je het beste uit jouw leven kan halen.
  • Voor een design heb ik nodig: je geboortedatum, exacte geboortetijd (eventueel op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent) en geboorteplaats.
  • Bij het SpreekUUR krijg je een uitgebreid overzicht van jouw design. Mocht je je daar later nog verder in willen verdiepen dan kunnen we daar in een vervolgtraject aandacht aan besteden.