Het is niet de vraag óf je gekwetst wordt in dit leven, maar wánneer. En dan kan je maar beter voorbereid zijn.

 

Wat jij leert tijdens deze unieke verdiepingsdag:

  • Hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen wanneer je gekwetst wordt
  • Gekwetst worden zonder dat je jezelf veroordeelt
  • Trouw blijven aan jezelf, oprecht en integer kunnen zijn
  • Verbonden kunnen blijven zonder jezelf weg te hoeven geven

 

Sebastiaan van den Berg

Sebastiaan van den Berg

Een dag waarin alles even op tafel mocht liggen wat liever niet gezien of gehoord wordt. De kwetsing krijgt een stem en daardoor de mogelijkheid om te bewegen. De dag heeft me meer inzicht gegeven in wat ik in mezelf verstopt heb en met de begeleiding van Juriaan uit de schaduw mag komen om zo mijzelf niet langer in de weg te zitten.

Kwetsing als kans

Unieke verdiepingsdag

Kwetsing kan zo heftig zijn dat we daar het liefst zo snel mogelijk vandaan willen. Het lijkt een logische route om de kwetsing en de pijn niet te willen voelen. Alleen: het werkt niet. Niet op de langere termijn.

Als jij wilt doen wat goed en kloppend is voor jou, dan zal je omgeving daar vroeg of laat iets van gaan vinden. Je zal hoe dan ook beoordeeld en ver-oordeeld gaan worden. Het is niet de vraag óf je gekwetst gaat worden in dit leven, maar wanneer. En dan kan je maar beter voorbereid zijn.

Je wordt het hardste gekwetst in datgene wat het meest belangrijk voor je is. Het is je directe lijntje met jouw diepe verlangen. Kan je nagaan wat er gebeurt wanneer je de kwetsing niet wilt toelaten: dan verbreek je de verbinding met jouw verlangen. Hoe kan je het dan ooit gaan realiseren?

Er zijn weinig dingen die wat mij betreft moeten in dit leven. Maar er is één uitzondering. Er móet een bereidheid zijn om gekwetst te worden, als dat de prijs is die je moet betalen om je verlangen te realiseren. Er is geen andere optie.

 

“Deze verdiepingsdag helpt jou om te leren omgaan met kwetsbaarheid en kwetsing. Zodat je in staat bent om koers te houden en daadwerkelijk kunt gaan doen wat goed en kloppend is voor jou.”

 

 

Bespaar jezelf de valkuilen en de fouten die ik heb gemaakt. Benut alle opgedane kennis en ervaringen en doe er jouw voordeel mee. Geen omwegen, direct naar de kern. Mild en confronterend; alles erop gericht om de relatie tussen jou en jezelf naar een beter niveau te brengen. “Beter” in de zin van wat goed en kloppend is voor jou en jij jouw kostbaarheid voor de volle 100% tot expressie kunt gaan brengen. Zodat je via die weg de meeste waarde toe kan voegen aan je eigen leven én aan het leven van anderen.

Verdiepingsdag Kwetsing als Kans
Locatie: Bekslaan 22, Vogelenzang (www.oohm.nl)
Maximaal 20 deelnemers
26 maart 1000 – 1700u
Inloop vanaf 9.30u
Inclusief lunch
Investering: €425,- (incl btw)

 

Ja, ik meld mij aan!

Inspiratie, groei en persoonlijk leiderschap

26 maart 2022

 

Groep met gelijkgestemden
Deze traingingsdag is een verdieping op 3-daagse bij Duin & Kruidberg, de 6-daagse in Spanje of de 1-daagse Breek je Brein dag. Maar ook wanneer je deze (nog) niet gevolgd hebt, ben je meer dan welkom. We duiken de diepte in op het thema kwetsing. Deze unieke en exclusieve training vindt plaats op een prachtige locatie midden in de natuur bij Oohm in Vogelenzang (Bekslaan 22). In een besloten groep met gelijkgestemden (max 20 deelnemers) is er volop ruimte om jezelf in te brengen en met en van elkaar te leren. Een dag vol inspiratie, groei en persoonlijk leiderschap op dit bijzondere thema. Een verrijkende dag die je zeker niet wilt missen!

Danielle van der Geest

Danielle van der Geest

Kwetsbaar kunnen opstellen was voor mij één van de grootste uitdagingen. Op de verdiepingsdag in het prachtige Oohm ben ik daar, samen met Juriaan en een groep mooie mensen vol ingedoken. Een dag waarin je op een open en eerlijke manier kijkt naar de donkere stukjes in jezelf zodat er iets magisch kan gaan plaatsvinden. Juriaan heeft het vermogen om je meest kwetsbare stukjes naar boven te brengen, te laten doorvoelen om je er vervolgens op een andere manier naar te laten kijken. Een aanrader voor iedereen die klaar is om stappen te gaan nemen in zijn/haar leven.

26 maart 10.00 – 17.00 uur

Meld je aan voor deze exclusieve trainingsdag

Ja, ik ben er bij