Gezond Vertrouwen, Onzekerheid als Kans

Velen van ons halen vertrouwen uit de prestaties en de successen die we leveren. Daarmee maken we ons vertrouwen afhankelijk van iets wat buiten ons ligt en verzwaren we iedere stap die we zetten met de plicht om succesvol te moeten zijn.

Resultaat? Stress en spanning.

Na deze masterclass heb je helder wanneer je je op het pad van angst en controle begeeft en hoe je direct kan bijsturen naar een route van gezond vertrouwen.


Start direct

Menno Kole

Menno Kole

Sportredacteur

"Juriaan is een meester in het geven van handvatten om zelf weer aan het roer van je eigen leven te komen staan."

PATRONEN DOORBREKEN

Je beseft dat er iets moet veranderen. Maar hoe dan? Je weet het en toch blijf je vasthouden aan oude patronen. Het is bekend en dus een soort van veilig. Het nemen van die andere route is nog te spannend.

Wil je deze patronen doorbreken dan heb je de realiteit aan te kijken. Iets in jou is er klaar voor om dat nu ook echt te gaan doen. Anders was je hier niet.

Dus ben je bereid om dat deel wat je spannend vindt daadwerkelijk aan te gaan, zodat je in staat bent om te bouwen aan je karakter en de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn?

Vertrouwen zal je niet vinden door op jacht te gaan naar vertrouwen, maar door jezelf toe te staan om onzeker te mogen zijn. Wanneer je jezelf daarin kunt begeleiden dan zal je iedere stap kunnen nemen die goed en kloppend is voor jou, los van het eventuele resultaat.

Is het niet helemaal zoals je gewenst had, dan hoef je daar niet meer in een reflex vandaan te schieten. Dan ben je in staat om jezelf daarin te begeleiden en bij te sturen. Zo simpel. (En zo niet eenvoudig…)

WIL JIJ :

  • Beslissingen nemen die goed en kloppend zijn voor jou, los van de oordelen en meningen van anderen. Los van je eigen oordelen en meningen?
  • Verbindingen aangaan met mensen die je voeden in plaats van leegtrekken?
  • Aan het eind van de dag met een groot gevoel van voldoening in je bed stappen?
  • De volgende dag met energie en een lach op je gezicht de dag starten, nieuwsgierig naar wat die voor je zal gaan brengen?

 

Wat zal het doen met jouw energie? Met je gezondheid? Met je relaties?

Anouk Smulders

Anouk Smulders

Presentatrice

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van."

 

GEZOND VERTROUWEN, ONZEKERHEID ALS KANS

Arts en Coach

Arts en Coach

Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Je leert oude, aangeleerde programma’s herkennen en hoe je deze kan gebruiken én veranderen.

MILD & MEEDOGENLOOS

MILD & MEEDOGENLOOS

Je leert om jezelf vanuit mildheid te benaderen en vervolgens ook meedogenloos bij te leren sturen, zodat je kan doen wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

CONCREET

CONCREET

Je krijgt glashelder wanneer je beweegt op basis van angst en controle en wat je hebt te doen om te komen op een plek van gezond vertrouwen.

 

Stel je voor: je handelt niet meer vanuit angst en controle omdat je in staat bent om oprechte keuzes te maken en je doelen te bereiken vanuit vertrouwen, overgave en een diep verlangen.

Hoe? Leer & ervaar het via deze masterclass.

Wil je niet nog langer plaatsnemen in de wachtkamer van je eigen leven, meld je dan hier aan voor deze webinar. En start je reis naar een gezond vertrouwen.

Een pad naar Zelfvertrouwen,
Zelfrespect en Zelfwaardering.

Investering: €10,- (incl. btw)

Bij vragen mail simone@dokterjuriaan.nl

Start direct


Over Juriaan Galavazi

Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.