Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten. Je wilt het niet voelen en dus ga je er van weg. Nu makkelijker dan ooit met alle mogelijkheden en verleidingen. Werk, fastfood, Netflix. En ondertussen ga je maar door en voel je aan alles dat het niet klopt. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven. In plaats van slechts te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens echt goed onder de motorkap te kijken.

MASTERCLASS

Rust in je kop en in je lijf

 

In deze Masterclass krijg je inzicht in de oorzaak van wat er niet werkt in jouw leven en waar je iedere dag weer een prijs voor betaalt. Én, je krijgt handvatten om het zodanig te keren dat het weer vóór in plaats van tegen je gaat werken. Aan de hand van de masterclass krijg je antwoord op de volgende vragen:

 

  • Wat iedereen doet en niet werkt (en de oplossing)?
  • Hoe pak ik mijn leiderschap over gedachten en gevoelens?
  • Hoe maak ik keuzes en realiseer ik mijn verlangen?
  • Hoe ga ik van angst naar vertrouwen?
  • De twee vragen die jou het roer weer in handen geven.
  • Waarom het oordeel van de ander áltijd waardevol is.

Tevens krijg je informatie over het Transformatie Traject; een compleet traject dat je in staat stelt om daadwerkelijk de verandering door te maken waardoor je meer vrijheid, vreugde, gezondheid én voldoening brengt in jouw leven.

Datum: maandag 10 mei (maar ook nog 2 dagen terug te zien)
Tijd: 20.00 uur tot circa 21.30 uur
Investering: €55,00,

 

Sandra Brandt

Sandra Brandt

"Nog niet eerder heb ik een trainer meegemaakt die iedere seconde aanwezig was. Geen ego wat opspeelde, niet afgeleid, continue in contact met wat er nodig is in het moment én ernaar handelend. Dat toont levenswijsheid en kennis. Juriaan pakt heel natuurlijk de leiding, behoudt de gehele dag ieders aandacht en weet mensen precies dáár te onderbreken waar nodig. Daar waar de mind in de versnelling gaat van de deelnemer, stopt hij het en zo brengt hij rust, focus en ruimte om iemand stap voor stap tot inzicht te brengen. Elke deelnemer accepteerde zijn aanpak omdat zijn intentie liefdevol is en in verbinding met wat wérkelijk klopt. De training is een dag vol interactieve ervaringen en een bak aan kennis voor de rest van je leven."