Exclusieve Retreat Curaçao

Glashelder wat je te doen staat en de vaardigheden om het te realiseren

 

Exclusief

Een groep van maximaal 6 gelijkgestemden. Naast leerzame en inspirerende groepssessies ook ruimte voor veel individuele begeleiding waarin ruimte is voor jouw vraag.

Mild en meedogenloos

Juriaan staat bekend om zijn liefdevolle, warme en tegelijkertijd confronterende aanpak. In staat om de vinger exact op de zere plek te leggen. Geen ontsnappen mogelijk en daardoor ongekend effectief.

Expertise

Arts, coach, schrijver en spreker. Veel ervaring in het omgaan met fysieke en mentale weerstand en tegenslagen. Hoe zorg je dat je je aan je eigen afspraken houdt en gaat realiseren wat jij wilt?

Curaçao 16 tm 21 januari

De ideale, meest krachtige start van het nieuwe jaar.
In het rustige gedeelte van Curaçao, in de stilte, aan en met uitzicht over de oceaan heb je de ideale omstandigheden om te werken aan de belangrijkste relatie: die tussen jou en jezelf.

Vanuit die plek zal al het andere ontstaan. Wil je jouw leven vormgeven, werk dan eerst aan je eigen binnenwereld. Creëer een stevig fundament waar je jouw eigen leven op kunt bouwen.

Ultieme zelfzorg en een groot cadeau aan jezelf.

 

Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven.  Jij bent het grootste geschenk voor de wereld om jou heen wanneer jij helemaal jij kan zijn!   

Helder en concreet

 • Krijg zicht op datgene wat jou weerhoudt. Creëer die egenschappen en vaardigheden om hier op een meer constructieve en succesvolle manier mee om te gaan.
 • Misschien zijn er patronen die niet werken in je leven en ben je klaar om stappen te zetten. Maar hoe dan? Waar te beginnen?
 • Misschien zie je dat er privé en/of zakelijk beslissingen genomen moeten worden, maar dat iets in jou het nog te spannend vindt. Dit is je kans om hiermee te werken zodat ze je niet nog langer belemmeren.
 • Misschien wil je helderheid in je relaties. Wat is van jou, wat is van de ander? Wat is jouw aandeel en wat kan jij doen om het naar een betere plek te brengen?
 • Breng je hoofd en lijf weer in verbinding zodat jij keuzes gaat maken die werkelijk goed en kloppend zijn voor jou. 

Meer vrijheid, vertrouwen en voldoening

Welke waarden vind jij belangrijk in jouw leven en hoe ga je die daadwerkelijk realiseren?
Je bent hierna in staat om de stappen te nemen die noodzakelijk zijn. Zowel in je privéleven als in je professionele leven.

Beslissingen en acties die je misschien al heel lang voelt, maar nog niet precies wist hoe of waar je nog niet de moed voor had gevonden om het ook daadwerkelijk te gaan doen.

Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen die je om kunt zetten in acties. In deze dagen creëren we dé ideale omstandigheden zodat jij je helemaal kunt richten op jouw proces en ervaringen op zal doen die nodig zijn om jouw verlangens te realiseren. Een aantal dagen van ultieme zelfzorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.   


digitale 
detox – zon en natuur – stilte – yoga – geleide meditaties – gezonde voeding – intensieve coaching – persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Data 2024:
Dinsdag 16 tm zondag 21 januari

Locatie: Curaçao
Aantal personen: maximaal 6
Coach: Juriaan Galavazi
Investering: € 3750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw) Inclusief 5 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Op deze locatie krijg je een kamer voor jou alleen. Inclusief transfer van en naar het vliegveld op basis van aangegeven vluchttijden. Exclusief vlucht.
(Corendon vanaf € 900,00, KLM vanaf € 1000,00 afhankelijk van stoel en bagage)
Na het traject: heb je de mogelijkheid om toe te treden tot de jaaropleiding van de “Gamechangers” . Een jaar lang verdieping, wat jou in staat stelt om op koers te blijven, je nog meer te inspireren, verder te ontwikkelen en trouw te blijven aan jezelf.

 • Het risico dat je loopt is meer rust, ruimte, (financiële)vrijheid, geluk en gezondheid in je persoonlijke én in je professionele leven.
 • Je krijgt nu ook tijdelijk de online cursus ‘Uit de wachtkamer van je eigen leven’ ter waarde van € 480,00 erbij cadeau!

 

Intake aanvragen

 1. Wil je weten of het traject voor jou geschikt is? Vul onderstaande intake in (het invullen duurt max. 3 minuten)
 2. Bij geschiktheid plannen we een telefonische of een zoomcall in. Daarin kun je al jouw vragen stellen en heb ik er ook nog een paar voor je.
 3. Wanneer er van beide kanten een “ja” is, is de volgende stap dat ik je alle informatie toestuur en begint jouw reis direct.
 4. Vanuit daar kan je jouw transformatie vervolgen om te kunnen worden wie je bedoeld bent om te zijn.
 5. Jij beslist.

INTAKE

 

Veel gestelde vragen

Waarom een meerdaagse?
Jezelf gedurende een aantal dagen onderdompelen met volledig focus op jezelf is enorm krachtig. Vele malen krachtiger dan af en toe een kort moment een één op één sessie. We scheppen de ideale omstandigheden zodat jij je volledig kunt richten op de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ. Er is geen ruimte om afgeleid te worden of te “ontsnappen”. Het stelt je in staat om daadwerkelijk de stappen te nemen die nodig zijn om jouw verlangen tot expressie te laten komen.

Waarom een groep?
Veel mensen zien op tegen een groep en hebben liever de voorkeur voor individuele sessies. Begrijpelijk, ik heb zelf ook op die plek gestaan. Maar absoluut een gemiste kans. Alle deelnemers, ook degenen die er tegenop zagen om (weer) in een groep deel te nemen, geven unaniem aan hoe krachtig de groep is tijdens de meerdaagse trainingen. De voorwaarden worden zo neergezet, dat jij de belangrijkste persoon bent en blijft waarop je je kan focussen. De groep werkt vóór jou. Iedereen in die groep voelt zich kwetsbaar. Het zijn allemaal gelijkgestemden met maar één doel voor ogen: de relatie tussen hen en henzelf naar een ander niveau toebrengen. De groep stelt je ook in staat om je af en toe wat terug te trekken en tegelijkertijd als speler deel te blijven nemen wanneer er gewerkt wordt met iemand anders uit de groep. De groep ondersteunt jouw proces. Natuurlijk zijn we allemaal heel verschillend, maar in essentie zijn we ook allemaal precies hetzelfde. Met dezelfde angsten, dezelfde twijfels, pijn, onzekerheid en verdriet. En met dezelfde verlangens: het verlangen om gezien, erkend en gewaardeerd te kunnen worden. Liefde te kunnen geven en liefde te kunnen ontvangen. Juist deze herkenning, bij ieder op een ander vlak in zijn of haar leven, versterkt en bekrachtigt jouw proces. Tot slot: de oplossing ligt nooit binnen jouw redelijkheid. Dan had je de antwoorden echt allang gevonden. Dus zie je op tegen een groep? Dan is dat júist een extra reden om het aan te gaan…
Is dit wel het juiste moment?
Ja. Er is geen “beter” moment. Blijkbaar lees je dit nu en is er iets in jou dat “ja” zegt. En is er ook iets in jou dat twijfelt. Er zullen altijd redenen te bedenken zijn waarom dit niet het juiste moment is. Het zijn (on-)bewuste strategieën om de spanning, de risico’s, de onzekerheid en de confrontatie met jezelf te kunnen vermijden. Als…, dan… Als ik het wat rustiger heb, dan… Als ik wat beter in mijn vel zit, dan… De als-dan-valkuil, de ideale escape. Ja, dit is het moment. Ja, het is spannend. Ja, het gaat je juist met deze vraag heel veel opleveren. Het leven is nú, niet morgen, niet overmorgen. Nu. Maar je hoeft het niet te doen. Dán ga je het doen áls… Jij bent degene die kiest.
Waarom gaat dit traject me wel wat opleveren?
“Ik heb al zoveel gedaan. Wat maakt dat dit traject me nu echt iets gaat brengen?”
Wat ik vaak terug hoor is dat mensen nooit hadden gedacht dat ze zoveel konden bereiken in dit traject. Wat het anders maakt is de directheid. Ik zeg ook wel: mild en meedogenloos. Je hebt bij mij geen kans om te ontsnappen. Het is de combinatie van de confrontatie, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Namelijk om de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toe te brengen. Je zal na het traject een verrekijker nodig hebben om te zien waar je vandaan gekomen bent. Het heeft de combinatie van de meerdaagse met de kracht van een groep en de diepgang van de mogelijke individuele sessies en de tussentijdse support. Je hoofd en je lijf gaan weer samenwerken. Je krijgt een training voor Brein én Lichaam. Daadwerkelijk een breekijzer voor je brein, een kompas in jouw lijf en vrijheid van jouw ziel. Is de reis dan ten einde en is je hele leven daarna perfect? Nee, natuurlijk niet. Het leven zal je blijven uitdagen. Maar wanneer je de aangeleerde kennis en ervaringen toe blijft passen, dan heb je goud in handen en zal je daar de rest van je leven een ongekend profijt van hebben.
Als ik onverhoopt er niet bij kan zijn, wat dan?
We hanteren de voorwaarden die je hier terug kunt lezen, artikel 5.5 en verder. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten voor de reis en de training in het geval je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn door bijvoorbeeld ziekte of overlijden van een dierbare.

 

 

Juriaan Galavazi

Juriaan is een trendsettende arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Juriaan is auteur van de bestsellers “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren” en “Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering”, is daarnaast populair als blogschrijver, veelgevraagd spreker en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie zoals onder andere ‘5 uur live’ op RTL 4, Management Team, Intermediar, Jan Magazine, Santé Magazine en Happinez Magazine.

Met zijn eigen theatercollege staat Juriaan op het podium in diverse theaters in Nederland zoals o.a. DeLaMar Theater Amsterdam en de Stadsschouwburg Utrecht. Zijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. 

 

 

Na deze retreat weet ik: 
 • Dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).
 • Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.
 • Hoe mijn lijf mijn richtingaanwijzer kan zijn, die mij steeds weer vertelt welke richting ik op mag gaan.
 • Hoe ik mijn hoofd als een waardevolle bondgenoot in kan zetten voor het realiseren van mijn verlangen.
 • Hoe ik richting kan houden en hoe ik mijn waarde toe kan voegen. Dat geeft mij meer gezondheid, meer plezier en meer voldoening. Zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven. 

 

 

Dana Doesburg

Dana Doesburg

Marketeer

“Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit of even niet weet hoe je verder moet in het leven aanraden om dit coaching traject te volgen. Het is even heftig, maar je gaat een mooi proces door met jezelf. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar! Fantastisch toch?”

Pauline Jansema

Pauline Jansema

Jurist

“Het traject heeft mij heel veel gebracht. Ik heb geleerd om werk- en privé situaties op een positieve manier te benaderen, zodat ik mezelf er echt goed bij voelde. De groepstraining heeft absoluut een toegevoegde waarde. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Het heeft mij een positiever, blijer mens gemaakt. En mij in staat gesteld om mijn doelen, die ik al zolang voor ogen had, te bereiken.”

Peter Streefkerk

Peter Streefkerk

Inkoopadviseur

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. Door het luisteren naar de ervaringen van de anderen in de groep kreeg ik nog wat extra wijze lessen mee. Ik deed het traject in een drukke en hectische periode waardoor ik de aangereikte theorie direct in de praktijk kon toepassen. Zowel privé als zakelijk leverde me dat enorm veel op en heb ik het gevoel dat ik qua ontwikkeling reuze stappen heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”