Verdiepingstraject Paardrijden 3-daagse

Drie dagen in een cottage midden in de bossen van Soest. De ochtend starten we met verschillende meditatievormen, yoga en intenties van de dag. We rijden tweemaal per dag paard (binnen en buiten). Gezonde vegetarische maaltijden worden vers gekookt. Daarnaast maak je een verdiepingsslag in je persoonlijke groei middels de krachtige combinatie van paardrijden en coaching om jouw doelen en verlangens te realiseren.

De 3-daagse met Paardrijden is een verdieping op het Transformatietraject.

Het paardrijden is waardevolle manier om je eigen gedrag, patronen en overtuigingen uit te vergroten. Daar waar je in het dagelijks leven de mogelijkheid hebt om jezelf of de ander te misleiden, zal een paard van 600kg je direct confronteren. Daardoor word je nog meer bewust, kun je er direct mee werken en ervaren wat er gebeurt wanneer je het anders doet. Je wordt begeleid door ervaren instructeurs en door Juriaan Galavazi, arts en coach.

Bekijk de vlog van Sanny Verhoeven (Sanny zoekt Geluk)

3-daagse september 2022
Compleet coachingstraject voor hoofd, lijf en ziel

Locatie : Soesterduinen, manege Nieuw Eldorado Soest
Aantal personen : max. 6 deelnemers
Coach : Juriaan Galavazi
Instructeur: Irene Snoek en Sander den Hartog

Compleet traject

  • 1 op 1 sessie
  • 3-daagse training op een top locatie
  • 2 Zoomsessies  
  • Continue mogelijkheid voor support en begeleiding 
  • Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren

Investering: € 3500,- (inclusief btw voor particulieren, ex. btw voor bedrijven). Inclusief 3 dagen intensieve coaching, 1 SpreekUUR, 2 zoomsessies, continu tussentijds support en begeleiding, 2 overnachtingen in luxe, sfeervolle en ruime cottage in de bossen van Soest, vol pension (ontbijt, verse en gezonde lunch en diner), dagelijks 2 rijlessen, gebruik van paarden en materiaal.

Gamechanger:
wanneer je lid bent van de “Gamechangers” krijg je 15% korting op het traject.

PS. Wanneer jij gaat investeren in jezelf, dan gaat je werkgever daar direct van profiteren. Zeker de moeite waard om aan je werkgever aan te geven dat je graag tijd en energie wilt steken in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Weet dan dat veel werkgevers de mogelijkheid bieden om in jou te investeren. Dit coachingstraject kan daarmee een waardevolle invulling zijn van jouw opleidingsbudget. Je kunt een coachingstraject ook opvoeren als studie- en opleidingskosten. Ook voor ondernemers/zzp’ers kan het traject fiscaal aftrekbaar zijn. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is.

 

Digitale detox – Paardrijden – Inspirerende omgeving – Stilte – Reflectie – Persoonlijke groei – Groepscoaching en individuele coaching

 

Meer informatie? Neem gerust contact met Juriaan op via info@dokterjuriaan.nl of via +31 6 23 26 77 34

Aanmelden

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

 

 

 

Paul van Katwijk

deelnemer 2019

Ik vond de combinatie van paarden en coaching heel sterk. Paardrijden en omgaan met paarden laat direct zien waar je staat. Het paard vraagt om leiderschap en geeft daarmee direct inzicht in je eigen leiderschap challenges en je leiderschapspositie t.o.v. jezelf en je omgeving. Juriaan begeleidt de coachingssessies op liefdevolle, zachte manier zonder direct in te vullen. Deze 3-daagse heeft mij veel inzicht opgeleverd op een hele leuke manier en niet zwaar. Een aanrader!

Sarala

deelneemster 2019

“Net terug van de driedaagse Paardrijden en ik voel me een ander mens! Het zijn waardevolle dagen waarbij je echt sprongen kan maken in het paardrijden als ook enorme sprongen op persoonlijk gebied. Juriaan verstaat de kunst je naar die plek te begeleiden waar transformatie mogelijk is. Een cadeau aan mijzelf waar ik erg van genoten heb!”

 

Deze reis gun ik iedereen!!
Ik heb een aantal 1 op 1 sessies en de 3 daagse met paardrijden gevolgd…
Wat een mooie…

Geplaatst door Lisa Koot op Zaterdag 11 december 2021