BEWUSTWORDING

In individuele sessies leer je begrijpen hoe je hoofd werkt én dat je invloed hebt op je gedachten en gevoelens. Ik leer je hoe je hierbij jouw lijf als ingang kan nemen. Je lijf is immers slimmer dan je hoofd en daarmee de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt waar je heen wilt.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden
Ik werk via twee ingangen: het hoofd én het lijf. Via je hoofd kan ik je inzichtelijk maken hoe ons denkpatroon werkt. Hoe we vastlopen binnen onze eigen gedachten en overtuigingen en hoe je deze om kunt keren. Via je lijf laat ik je voelen wat er voelbaar is. Welke waardevolle informatie zit daar in jou? Leer contact te maken met jouw innerlijke drijfveren. Dit uit te leven. En jezelf te begeleiden in alle gedachten en gevoelens die daarbij langs komen…

 

Authenticiteit en verbinding
Onszelf mogen zijn, weten wie we zijn en wat we voelen. In veel situaties zijn we geneigd datgene wat we écht willen, te onderdrukken. Uit angst om de verbinding de verliezen. Verbinding met personen, maar ook met materiële zaken als geld, werk, huis, de plaats waar we wonen… Daar waar we onze gevoelens onderdrukken ontstaat stress en spanning en frustratie. Op de lange termijn leidt dat tot fysieke en mentale klachten. Naar mijn idee is het van belang om ons vaker af te vragen: hoe gaat het eigenlijk met mij? Wat kan ík nu doen om mijzelf echt beter te voelen?

Maar hoe doe je dat dan? Wanneer je beter voor jezelf gaat zorgen, en je “nee” gaat zeggen waar je vroeger altijd “ja” zei, of andersom. Sommigen zullen zeggen: “Wat goed dat je eindelijk voor jezelf kiest!” Maar anderen zullen weerstand geven. Ook jijzelf. Hoe ga je om met angst, onzekerheid, schuldgevoelens, twijfels, verdriet of boosheid? Oordelen van anderen, van jezelf. Tijdens de coachingsessies begeleid ik jou hoe je om kan gaan met deze gevoelens. Juist door ze toe te laten. En daarmee meer vertrouwen te krijgen én stappen te gaan maken.

 

Positiviteit en kracht
Wil je je huidige leven veranderen, dan zal je eerst jezelf moeten veranderen. Leer contact te maken met je sterke kanten, maar ook met je zwakkere kanten en deze om te zetten in positiviteit en kracht. Door zowel met het hoofd én het lijf aan de slag te gaan, maakt dat deze coaching dubbel zo effectief is en soms al na één sessie succesvol.

 

  • SpreekUUR. In een eerste gesprek neem ik ruim een uur de tijd en vlieg ik je vraag vanuit meerdere invalshoeken aan. Ik werk direct met je, waardoor je niet alleen nieuwe inzichten opdoet, maar absoluut ook een nieuwe ervaring. Op basis daarvan kan je voelen én ervaren of de wijze waarop ik werk aansluit bij jouw vraag en, nog belangrijker, bij jou als persoon. Op basis daarvan kan je kijken of en hoe je verder zou willen. Je gaat hoe dan ook met waardevolle informatie naar huis. Het komt regelmatig voor dat alleen dit spreekUUR al direct nieuwe inzichten geeft waarmee je verder kunt.
  • Vervolgsessies: samen kijken we welke route het meest kloppend is voor jou.
  • Effectief bij somberheid, twijfel, onrust, fysieke klachten, verstoorde werk privé balans, verlangen om voluit te leven.
  • Investering: € 190,00.

 

 

Op de hoogte blijven van het aanbod, nieuws, aanbiedingen, agenda en de nieuwste blogs van Dokter Juriaan?
Laat je mailadres achter en ontvang periodiek onze nieuwsbrief.

[mc4wp_form id=”793″]