TRAINING: BREEK JE BREIN IN ÉÉN DAG (19 juni, 25 sep, 27 nov)

“Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen.”

Breek je brein in één dag voor een selecte groep van maximaal 10 personen. Deze Breek je brein in één dag stelt je in staat om heel persoonlijk én heel direct met jouw vraagstukken aan de slag te gaan en de weg vrij te maken voor wat daadwerkelijk via jou tot expressie mag komen. Je kop kan je gek maken. De opgebouwde muur aan overtuigingen en oordelen, met als doel je te beschermen, hebben een heus fort om je heen gebouwd. De dikke muren ontnemen je echter je vrijheid. Breek je brein in één dag en zet een breekijzer in deze zorgvuldig opgebouwde muren. Zodat er weer licht gaat schijnen op het onstuitbare verlangen dat in jou gerealiseerd wil worden. En leer zien hoe je vorm kan geven aan de krachtige persoon die je bent, maar in het duister niet zichtbaar is. Breek je brein en bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk. De weg naar wie je daadwerkelijk wilt zijn, die goed is voor jou en via welke je waarde toe mag voegen aan de wereld om jou heen.

Breek je brein in één dag is een uiterst krachtige en efficiënte trainingsdag waarna vele deelnemers daadwerkelijk in staat zijn geweest om grote en bijzondere stappen te maken. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Een trainingstraject op weg naar volledige authenticiteit. Authenticiteit betekent: jezelf mogen zijn, weten wie je bent, wat je denkt en wat je voelt. Hoe ga je om met gedachten, oordelen en (schuld-)gevoelens van jezelf en van anderen, wanneer je je leven op een andere manier invulling gaat geven? Hoe krijg je weer leiderschap over jouw gedachten en gevoelens in plaats van dat zij jou blijven controleren?

De groep als spiegel
De andere deelnemers in de groep fungeren louter als spiegel. Je bent er voor maar één persoon en dat ben JIJ. De coach heeft interactie met één van de deelnemers. De anderen luisteren en zijn met hun eigen proces bezig. Zo krijg je veel sneller inzicht in hoe je ideeën en gevoelens jou kunnen belemmeren om stappen te zetten. De groep wordt unaniem, ook als daar eerst weerstand op zat, door deelnemers als grootste winst ervaren.

 

Wat leer je tijdens de training?
Breek je Brein in één dag is o.a. geschikt als je de volgende ambities hebt:

 • de lijn tussen lijf en hoofd herstellen
 • rust en vrijheid creëren
 • in contact komen met zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • jezelf op de eerste plaats zetten
 • omgaan met ongemak en durven wachten
 • keuzes maken, verlangens realiseren
 • van controle naar nieuwsgierigheid
 • daadkrachtig en doelgericht zijn
 • verantwoordelijkheid nemen
 • en weer teruggeven
 • grenzen aangeven
 • van angst naar vertrouwen
 • omgaan met oordelen en meningen
 • leiderschap over gedachten en gevoelens

Over de Coach

 


Juriaan
is (sport)arts en coach. Als huisarts, en als ervaringsdeskundige, weet hij veel over depressie en burn-out. In zijn rol als praktijkhouder stuurt hij teams aan (van 3 artsen, 2 praktijkondersteuners, 5 assistentes en 13 zorgverleners vanuit de complementaire sector).

Data en tijden

Breek je Brein in één dag: Vrijdag 19 juni 2020 van 9.00 uur tot 18.00 uur bij The Heart House in Bussum
Breek je Brein in één dag: Vrijdag 25 september 2020 van 9.00 uur tot 18.00 uur bij The Heart House in Bussum
Breek je Brein in één dag: Vrijdag 27 november 2020 van 9.00 uur tot 18.00 uur bij The Heart House in Bussum
(inclusief lunch, diner is optioneel)

Kosten:
Breek je Brein in één dag. Prijs op aanvraag.
Deze versie is een intensieve training voor een selecte groep tot maximaal 10 deelnemers.

Veel gestelde vragen:

vraag: Wat is het verschil met Breek je Brein in één dag XL?

antwoord: Deze versie is een intensieve training voor een selecte groep tot maximaal 10 deelnemers. De diepgang en begeleiding van de individuele processen per deelnemer is daardoor groter. Zo is er onder andere een telefonisch voorgesprek om je intenties helder te krijgen wat je uit de training wil halen en kan je tot een jaar na de training per mail of telefoon contact opnemen met Juriaan voor vragen en support. Bij de XL-editie zijn circa 80 – 100 deelnemers aanwezig.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen via info@dokterjuriaan.nl of bellen naar +31 6 23 26 77 34

AANMELDFORMULIER


  Breek je Brein XLBreek je Brein Online 2020